Rediger en tråd

Har du fundet en fejl i en tråd, du har slået op? Fundet på en bedre titel til den? Intet problem. Du kan altid gå tilbage og redigere tråde, selv efter at du har slået dem op.

1. Åbn den tråd, du vil ændre i.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. For at ændre trådens emne, skal du klikke på Rediger trådens emne...
  4. Et vindue dukker op, hvor du bliver bedt om at ændre emnet for din tråd. Indtast det nye emne og klik Gem ændringer.
  5. For at ændre selve tråden, skal du holde markøren over det første indlæg i tråden, og klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  6. Rediger teksten, som du finder passende.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Gem knappen for at foretage ændringerne.
  1. Scroll op til toppen af tråden og tryk i længere tid på det første indlæg.
  2. I menuen skal du vælge Rediger.
  3. Foretag eventuelle ændringer, du ønsker til trådens indhold.
  4. Når du er færdig, skal du trykke på Gem for at gemme ændringerne.
  5. For at ændre trådens titel, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  6. Tryk på Rediger trådens emne.
  7. Foretag eventuelle ændringer, du ønsker til trådens emne.
  8. Tryk på Gem.
  1. Gå til det første indlæg i tråden og tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  2. I menuen skal du vælge Rediger.
  3. Foretag eventuelle ændringer, du ønsker til emnet og trådens indhold.
  4. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Gem.
Når du redigerer en tråds emne, vil en besked blive offentliggjort i tråden, så folk ved, at du har foretaget ændringen. Se nedenfor.