Slut dig til et Twist-team

Hvis du er blevet inviteret til Twist, bliver du bedt om at oprette din konto undervejs. Sådan gør du.

Hvis du starter et nyt team, anbefaler vi, at du læser, hvordan du opretter et team, eller smutter over til vores vejledning til teamoprettere og administratorer.
  1. Åbn din invitation til Twist, og klik på invitationslinket.
  2. Klik på Tilslut dig for at slutte dig til teamet.
    • Hvis du allerede var logget ind på Twist, burde du nu være tilmeldt dit nye team.
    • Hvis du ikke allerede var logget ind på Twist, bliver du nu bedt om at logge ind på din konto.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, bliver du bedt om at oprette en nu.
  3. Når du har sluttet dig til dit Twist-team, skal du følge onboardingprocessen nedenfor.
  1. Åbn din invitation til Twist, og tryk på invitationslinket.
    • Hvis du allerede var logget ind på Twist, burde du nu være tilmeldt dit nye team.
    • Hvis du ikke allerede var logget ind på Twist, bliver du nu bedt om at logge ind på din konto.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, bliver du bedt om at oprette en nu.
  2. Når du har sluttet dig til dit Twist-team, skal du følge onboardingprocessen nedenfor.
  1. Åbn din invitation til Twist, og tryk på invitationslinket.
    • Hvis du allerede var logget ind på Twist, burde du nu være tilmeldt dit nye team.
    • Hvis du ikke allerede var logget ind på Twist, bliver du nu bedt om at logge ind på din konto.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, bliver du bedt om at oprette en nu.
  2. Når du har sluttet dig til dit Twist-team, skal du følge onboardingprocessen nedenfor.

Twist onboarding

1. Indtast dit fulde navn.
  2. Du får nu mulighed for at tilslutte dig eller oprette kanaler. Twist vil anbefale et par kanaler, du kan tilslutte dig, hvilket du gør ved at klikke/trykke på Tilslut dig kanal i højre side.
  3. Hvis du er administrator eller medlem, kan du også oprette en kanal efter eget valg ved at klikke/trykke på Opret en kanal i bunden. Der vises et tekstfelt, hvor du kan indtaste kanalnavnet og derefter trykke på Enter. Du kan tilføje lige så mange kanaler, som du ønsker.
  4. Klik/tryk på Næste: Udforsk tråde for at fortsætte.
  5. Du vil se en note om, hvordan tråde fungerer. Klik/tryk på Lad os komme i gang, når du er færdig.

Du er klar! Læs det indledende indlæg, og kom i gang.