Log ind på Twist

Du kan logge ind på Twist på alle dine enheder for at få adgang til dine team-samtaler overalt. Der er to måder at logge ind på, afhængigt af hvordan du oprettede din Twist-konto: med din Google-konto eller med en e-mail og adgangskode.

1. Gå til https://twist.com.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik enten på Log ind med Google-konto og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind.
  1. Åbn Twist-app'en.
  2. Klik på Log ind.
  3. Klik enten på Log ind med Google-konto og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind.
  1. Åbn Twist-app'en.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk enten på Log ind med Google og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk på Log ind.
  1. Åbn Twist-app'en.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Tryk enten på Log ind med Google og indtast e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto, eller indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk på Log ind.