Log ind på Twist

Du kan logge ind på Twist på alle dine enheder for at få adgang til dine teamsamtaler overalt. Der er to måder at logge ind på, afhængigt af hvordan du oprettede din Twist-konto: med din Google-konto eller med en e-mail og adgangskode.

1. Gå til https://twist.com.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Du kan nu enten:
    • Fortsætte med Google. Et vindue åbnes, hvor du skal indtaste e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med Apple og indtaste e-mail og adgangskode for den Apple-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med e-mail og indtaste e-mail og adgangskode og derefter klikke på Log ind.
  1. Åbn Twist-appen.
  2. Klik på Log ind.
  3. Du kan nu enten:
    • Fortsætte med Google. Et vindue åbnes, hvor du skal indtaste e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med Apple og indtaste e-mail og adgangskode for den Apple-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med e-mail og indtaste e-mail og adgangskode og derefter klikke på Log ind.
  1. Åbn Twist-appen.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Du kan nu enten:
    • Fortsætte med Google og indtaste e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med Apple og indtaste e-mail og adgangskode for den Apple-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med e-mail og indtaste e-mail og adgangskode og derefter trykke på Log ind.
  1. Åbn Twist-appen.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Du kan nu enten:
    • Fortsætte med Google og indtaste e-mail og adgangskode for den Google-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med Apple og indtaste e-mail og adgangskode for den Apple-konto, der er knyttet til din Twist-konto.
    • Fortsætte med e-mail og indtaste e-mail og adgangskode og derefter trykke på Log ind.