Gem en kladde af en tråd

Hvis du har startet en tråd, men ikke ønsker at slå den op med det samme, kan du gemme en kladde og slå den op senere. Sådan gør du:

1. Start en ny tråd.
  2. På et hvilket som helst tidspunkt kan du klikke væk fra din trådkladde til et vilkårligt sted i Twist, såsom en kanal, tråd eller besked.
  3. Din kladde forbliver i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten Kladde. Du kan til enhver tid vende tilbage til den.

Du kan bruge Tilbage-pilen i din browser til hurtigt at navigere tilbage til din kladde.

1. Start en ny tråd.
  2. På et hvilket som helst tidspunkt kan du klikke væk fra din trådkladde til et vilkårligt sted i Twist, såsom en kanal, tråd eller besked.
  3. Din kladde forbliver i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten Kladde. Du kan til enhver tid vende tilbage til den.

Du kan bruge Tilbage-pilen øverst til venstre i appen til hurtigt at navigere tilbage til din kladde.

1. Start en ny tråd.
  2. Tryk på Tilbage-pilen øverst til venstre.
  3. Din kladde forbliver i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten Kladde. Du kan til enhver tid vende tilbage til den.
  1. Start en ny tråd.
  2. Tryk på Annuller øverst til venstre.
  3. Vælg Gem kladde.
  4. Din kladde forbliver i toppen af den kanal, hvor du oprettede den, med etiketten Kladde. Du kan til enhver tid vende tilbage til den.
Kladder er kun synlige på den platform, hvor de blev oprettet. Hvis du fx gemmer en kladde på web, vil du kun kunne se den på web. Du kan ikke se den via Android-appen.