Kassér kladden af en tråd

Har du fortrudt en ny tråd, du er i gang med at udarbejde? Du kan til enhver tid kassere kladden af en tråd:

Du kan ikke genoprette kladden, når først du har kasseret den.

1. Åbn kladden af tråden (den er øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Klik på Kassér nederst til højre.
  3. Klik på Kassér for at bekræfte.
  1. Åbn kladden af tråden (den er øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Kassér kladde.
  4. Tryk på Kassér for at bekræfte.
  1. Åbn kladden af tråden (den er øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på Annuller øverst til venstre.
  3. Tryk på Kassér kladde for at bekræfte.