Kassér kladden af en tråd

Har du fortrudt en ny tråd, du er i gang med at udarbejde? Du kan til enhver tid kassere kladden af en tråd:

Du kan ikke genoprette kladden, når først du har kasseret den.

1. Klik på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Klik på Kassér nederst til højre i kladden.
  3. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil kassere kladden. Klik på Kassér for at bekræfte.
  1. Tryk på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Kassér kladde.
  4. Et vindue kommer til syne, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil kassere kladden. Klik på Kassér for at bekræfte.
  1. Tryk på kladden af opslaget (den vil være øverst i den kanal, hvor du oprettede den).
  2. Tryk på knappen Annuller øverst til venstre.
  3. Tryk på Kassér kladde for at bekræfte.