Kassér kladden af en tråd

Har du fortrudt en ny tråd, du er i gang med at udarbejde? Du kan til enhver tid kassere kladden af en tråd:

Du kan ikke genoprette kladden, når først du har kasseret den.

1. Åbn kladden på den platform, hvor du oprettede den (hvis du fx oprettede kladden i en browser, skal du åbne den i en browser). Kladden vil vises øverst i kanalen, du oprettede den i.
  2. Klik på Kassér i nederste højre hjørne.
  3. Klik på Kassér for at bekræfte.
  1. Åbn kladden på den platform, hvor du oprettede den (hvis du fx oprettede kladden i en browser, skal du åbne den i en browser). Kladden vil vises øverst i kanalen, du oprettede den i.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af appen.
  3. Vælg Kassér kladde.
  4. Tryk på Kassér for at bekræfte.
  1. Åbn kladden på den platform, hvor du oprettede den (hvis du fx oprettede kladden i en browser, skal du åbne den i en browser). Kladden vil vises øverst i kanalen, du oprettede den i.
  2. Tryk på Annuller i øverste venstre hjørne af appen.
  3. Tryk på Kassér kladde for at bekræfte.