Flyt en tråd mellem kanaler

Når du har startet en tråd i en kanal, kan du til enhver tid flytte den til en anden kanal.

Du kan kun gøre dette, hvis du er team-admin eller ejer af kanalen eller tråden.

1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. Vælg Flyt tråd.
  4. Find den kanal, du ønsker at flytte tråden til, og klik på Flyt.
  5. Klik på Flyt tråd for at bekræfte.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. Vælg Flyt tråd.
  4. Find den kanal, du ønsker at flytte tråden til, og klik på Flyt.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Flyt til en anden kanal.
  4. Find den kanal, du vil flytte tråden til, og tryk på den.
  1. Tryk på ikonet med tre prikker nederst til højre.
  2. Vælg Flyt tråd.
  3. Find den kanal, du vil flytte tråden til, og tryk på den.
  4. Tryk på Flyt for at bekræfte.

FAQ

Q: Kan jeg flytte tråde til et andet teams kanaler?

A: Nej, du kan kun flytte tråde til dit nuværende teams kanaler.