Flyt en tråd mellem kanaler

Når du har startet en tråd i en kanal, kan du til enhver tid flytte den til en anden kanal.

Du kan kun flytte en tråd til en anden kanal, hvis du er teamadministrator eller ejer af kanalen eller tråden.

1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Flyt tråd.
  4. Find den kanal, du ønsker at flytte tråden til og klik på Flyt.
  5. Klik på Flyt tråd for at bekræfte.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Flyt tråd.
  4. Find den kanal, du ønsker at flytte tråden til og klik på Flyt.
  1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Flyt til en anden kanal.
  4. Find den kanal, du vil flytte tråden til, og tryk på den.
    1. Åbn den tråd, du ønsker at flytte.
    2. Tryk på ikonet med tre prikker i nederste højre hjørne.
    3. Vælg Flyt tråd.
    4. Find den kanal, du vil flytte tråden til, og tryk på den.
    5. Tryk på Flyt for at bekræfte.
Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også bruge trådens kontekstmenu til at flytte den.

FAQ

Q: Kan jeg flytte tråde til et andet teams kanaler?

A: Nej, du kan kun flytte tråde til dit nuværende teams kanaler.