Tilføj emoji

Emojis hjælper dig med at udtrykke en følelse sammen med din skrevne tekst 😊

Sådan tilføjer du emojis:

• Brug Twists egen emoji-vælger ved at klikke på emoji-ikonet.emoji.png
  • I Windows 10 trykker du på Windows-tasten + semikolon for at få en emoji-liste frem.
  • På macOS får du en emoji-liste frem med CTRL + ⌘ + Mellemrum.
  • Hvis du er på mobilen, kan du bruge dine emoji-indstillinger til at indsætte en emoji 🤳
  • Og endelig, hvis du er desperat, kan du kopiere og indsætte emojis fra getemoji.com.