Tilføj emoji

Føj nogle emojis til dit indlæg for at hjælpe dig med at udtrykke en følelse sammen med din skrevne tekst (eller blot tilføje lidt flair) 😊

Sådan tilføjer du emojis til et indlæg

Brug Twists egen emojivælger ved at klikke på emjomi2.pngemoji-ikonet.

• I Windows 10 trykker du på Windows-tasten + semikolon eller punktum (dette afhænger af dit tastatur) for at få en emojiliste frem.
  • macOS vil CTRL + + Space få en emojiliste frem.
  • Hvis du er på mobilen, kan du bruge dine emoji-indstillinger til at indsætte en emoji 🤳
  • Og endelig, hvis du er desperat, kan du kopiere og indsætte emojis fra getemoji.com.

Hvis du bruger Twist på Windows eller på web, kan du bruge vores redigeringsværktøj til at formatere dit indlæg (fed, kursiv, punkttegn, hyperlinks, tilføje billeder inline osv.). Hvis du bruger Twist på mobil eller macOS, kan du bruge Markdown til at formatere dit indlæg.