Gennemse og tilslut dig kanaler

Efterhånden som dit Twist vokser, vil antallet antallet af kanaler også vokse - og du vil sikkert være interesseret i at browse og tilslutte dig nye. Twist gør det nemt at finde dem, som du gerne vil være en del af. Derefter kan du tilslutte dig dem og deltage i samtaler på tværs af din organisation.

1. Klik på fanen Tråde øverst til venstre i Twist.
  2. I venstre side klikker du på + symbolet til højre for Kanaler.
  3. Gennemse listen over Offentlige kanaler for at finde dem, du er interesseret i eller brug søgelinjen øverst til højre, hvis du leder efter en bestemt kanal.
  4. Når du har fundet en kanal, du gerne vil tilslutte dig, klikker du på den for at se et preview.
  5. Nederst til højre klikker du på Tilslut kanal.
  1. Klik på ikonet for Tråde øverst til venstre i Twist for at se din indbakke, stjernemarkerede og listen over kanaler, du allerede er med i.
  2. Scroll ned til bunden, og tryk på Tilføj kanal.
  3. Kig listen over Offentlige kanaler igennem for at finde dem, du er interesseret i.
  4. Når du har fundet en kanal, du gerne vil tilslutte dig, trykker du på den for at se et preview.
  5. Tryk på Tilslut kanal.
  1. Nederst til venstre i Twist trykker du på fanen Tråde for at se listen over kanaler.
  2. Til højre for Kanaler trykker du på + symbolet.
  3. Gennemse listen over Offentlige kanaler for at finde dem, du er interesseret i eller brug søgelinjen øverst til højre, hvis du leder efter en bestemt kanal.
  4. Tryk på en kanal for at slutte dig til den.
Du kan tilslutte dig enhver offentlig kanal i dit Twist-team, men du kan kun tilslutte dig private kanaler, hvis du er inviteret. Læs mere om offentlige og private kanaler her.

FAQ

Q: Kan gæster gennemse kanaler?

A: Nej. Gæster kan kun se de kanaler, de er blevet tilføjet til af et team-medlem eller admin.