Inviter teammedlemmer til en kanal

Kanaler gør det nemt at holde teamets diskussioner organiseret og fokuseret omkring emnet. Sådan inviterer du dine teammedlemmer til din kanal.

1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens navn for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Klik på Rediger kanal.
  4. Indtast et teammedlems navn i feltet Søg efter navn, og du vil se en liste over autofuldførte matches.
  5. Tryk på deres navn for at tilføje dem til kanalen.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Tryk på profilen med et plus-ikon øverst til højre.
  5. Indtast et teammedlems navn eller e-mail-adresse i feltet Navn eller e-mail, og du vil se en liste over autofuldførte matches.
  6. Du kan også vælge brugere manuelt ved at bruge valgmuligheden Tilføj brugere eller importere medlemmer ved hjælp af valgmulighederne Importer fra kanal eller Importer fra gruppe i bunden.
  7. Tryk på deres navne for at tilføje dem til kanalen.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel i toppen.
  3. Tryk på Tilføj medlemmer.
  4. Vælg, hvilke personer du ønsker at tilføje ved at trykke på deres navne.
  5. Når du har valgt alle de brugere eller grupper, du gerne vil invitere, trykker du på Gem øverst til højre.