Fjern en person fra en kanal

Hvis nogen skifter team, forlader din virksomhed eller hvis du stopper dit samarbejde med en ekstern kunde, kan du nemt fjerne den pågældende person fra en kanal.

Det er kun teamadministratorer, der kan fjerne personer fra kanaler.
  1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens titel.
  3. Klik på Rediger kanal...
  4. Find navnet på det teammedlem, du vil fjerne, og klik på Fjern til højre for personens navn.
  5. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil fjerne brugeren. Klik på Fjern nederst til højre.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Tryk i længere tid på en brugers navn for at vælge vedkommende. Tryk på enhver anden bruger, du vil fjerne.
  5. Tryk på profilikonet med et minus-tegn øverst til højre.
  6. Et bekræftelsesvindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil fjerne brugeren. Tryk på OK nederst til højre.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel i toppen af skærmen.
  3. Tryk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste over medlemmer. Find den bruger, du vil fjerne, og til højre vil du se et profilikon med et x.
  5. Tryk på dette ikon for at fjerne brugeren.

Fjern gæster fra en kanal

  • Kun en administrator eller opretter af kanalen kan fjerne en gæst fra en kanal, uanset om den er offentligt eller privat.
  • Gæster kan ikke fjerne personer fra en kanal.
  • Når en flerkanalsgæst fjernes fra en kanal, kan vedkommende blive enkeltkanalsgæst, hvis vedkommende nu kun er i én kanal.

Læs mere om, hvordan enkeltkanals- og flerkanalsgæster fungerer.