Forlad en kanal

Når du beslutter dig for at forlade en kanal, vil du ikke længere modtage opdateringer fra samtaler i den kanal. Bare rolig – hvis du skifter mening, kan du altid gå tilbage og tilføje dig selv igen (medmindre du er en gæst, i hvilket tilfælde et medlem er nødt til at gøre dette).

  1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Forlad kanal...
  4. Du vil blive bedt om at bekræfte, at du er sikker på, du vil forlade kanalen. Klik på Forlad kanal.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Forlad kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil forlade kanalen. Tryk på Forlad kanal.
    1. Åbn en kanal.
    2. Tryk på kanalens titel i toppen.
    3. Tryk på Forlad kanal nederst i menuen.
    4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil forlade kanalen. Tryk på Forlad kanal.
Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også forlade en kanal via kanalens kontekstmenu.

Hvordan forlader gæster en kanal?

Enkeltkanalsgæster kan ikke forlade en kanal på egen hånd. De skal fjernes fra kanalen eller teamet af en administrator. Flerkanalsgæster kan selv forlade en kanal. Når en flerkanalsgæst forlader en kanal, kan vedkommende kun vende tilbage ved at blive inviteret af en anden bruger.