Forlad en kanal

Når du beslutter dig for at forlade en kanal, får du ikke længere opdateringer fra samtaler i den pågældende kanal. (Bare rolig - hvis du skifter mening, kan du altid gå tilbage og tilføje dig selv igen).

1. Åbn en kanal.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for kanalens titel for at åbne handlingsmenuen.
  3. Klik på Forlad kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil forlade kanalen. Klik på Forlad kanal.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Forlad kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil forlade kanalen. Tryk på Forlad kanal.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på kanalens titel i toppen.
  3. Tryk på Forlad kanal.
  4. En bekræftelse vil spørge, om du er sikker på, at du vil forlade kanalen. Tryk på Forlad kanal.

Hvordan forlader gæster en kanal?

Enkeltkanal gæster kan ikke forlade en kanal på egen hånd. De skal fjernes fra kanalen eller teamet af en admin. Flerkanals gæster kan selv forlade en kanal. Når en flerkanals gæst forlader en kanal, kan vedkommende kun vende tilbage ved at blive inviteret af en anden bruger.