Tilføj en person til en gruppebesked

Det er nemt at inddrage et teammedlem i en eksisterende gruppebesked. Sådan gør du.

1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Administrer deltagere.
  4. Indtast navnet på den person, du vil tilføje, i feltet Søg efter navn, og det vil automatisk blive fuldendt.
  5. Vælg den person, du ønsker at tilføje.
  1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. I menuen vælger du Medlemmer.
  4. Tryk på profil-ikonet med et + øverst til højre.
  5. Indtast navnet på den person, du ønsker at tilføje, og det vil automatisk blive fuldendt.
  6. Tryk på personens navn.
  1. Åbn den samtale, du gerne vil tilføje nogen til.
  2. Tryk på samtalens navn øverst i chatvinduet for at se deltagerne.
  3. I detaljeringsvinduet trykker du på + Tilføj deltagere.
  4. Brug søgelinjen til at søge efter det ønskede teammedlem, eller scroll ned for manuelt at finde teammedlemmet.
  5. Tryk på personens navn.
  6. Tryk på Gem.
Der er et par ting, du bør huske, når du tilføjer teammedlemmer til gruppebeskeder.
  • Det nyligt tilføjede teammedlem vil kunne se den fulde beskedhistorik.
  • Twist tillader ikke, at du tilføjer et andet medlem til en 1-til-1-besked. Hvis du har brug for det, kan du starte en ny gruppesamtale med dine teammedlemmer.