Forlad en gruppebesked

Når en gruppebesked ikke længere er relevant, kan du blot fjerne dig selv for at slippe for yderligere notifikationer.

  1. Åbn samtalen, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Klik på Administrer deltagere.
  4. Klik på Forlad knappen ud for dit eget navn .
  1. Åbn samtalen, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. I menuen vælger du Medlemmer.
  4. Tryk i længere tid på dit eget navn.
  5. Tryk på profil-ikonet med et minustegn øverst til højre.
  1. Åbn samtalen, du vil fjerne dig selv fra.
  2. Tryk på listen over samtaledeltagere øverst i chatvinduet.
  3. Detaljeringsvinduet åbnes.
  4. Find dit eget navn, og tryk på den røde profil med et x ikon ud for sig.
Husk, at du ikke kan forlade en 1-til-1-besked. Men du kan mute den, hvis du ønsker det.