Send et billede eller en vedhæftet fil i en besked

Du kan sende billeder, filer eller andre vedhæftede filer i Twist-beskeder. Sådan gør du.

1. Klik på for papirclips-ikonet nederst til højre i indtastningsfeltet for beskeder.
  2. Vælg den fil, du gerne vil vedhæfte, fra din computer.
  3. Filen begynder at uploade og vises under dit indtastningsfelt med et grønt flueben, når overførslen er færdig.
  4. Skriv teksten for din besked, eller lad beskeden være tom, og tryk derefter på Enter for at sende den.
  1. I indtastningfeltet for beskeden skal du trykke på papirsclip-ikonet eller kamera-ikonet i venstre side.
  2. Hvis du trykker på papirsclip-ikonet, kan du finde en fil, du vil vedhæfte, og trykke på den.
  3. Når den er færdig med at uploade, kan du skrive en besked eller lade beskeden være tom, og trykke på send-ikonet for at sende den.
  4. Hvis du trykker på kamera-ikonet, kan du tage et billede eller en video og føje den til din besked.
  5. Når du har uploaded billedet eller videoen, kan du skrive en besked eller lade besked være tom, og trykke på send-ikonet for at sende den.

Du kan tilføje flere vedhæftede filer ved at trykke på + tegnet ud for en vedhæftet fil og vælge Tag et billede eller Fil.

1. I indtastningfeltet for beskeden trykker du på papirsclip-ikonet eller kamera-ikonet i venstre side.
  2. Hvis du trykker på papirsclip-ikonet, kan du vælge mellem tre muligheder:
    1. "Tag et billede eller en video" giver dig mulighed for at tage og sende et billede eller en video.
    2. "Brug sidste billede taget" vil vedhæfte sidste billede eller video du tog.
    3. "Fotobibliotek" giver dig mulighed for at vælge et billede eller en video fra dit bibliotek.
  3. Hvis du trykker på kamera-ikonet, kan du tage et billede og føje den direkte til din besked.
  4. Når du har valgt din vedhæftede fil eller taget dit billede eller video, får du vist en statusbar, der viser dig den procentvise udvikling af upload-processen.
  5. Når de vedhæftede filer er uploadet, kan du skrive en besked, eller lade beskeden være tom og trykke på send-ikonet for at sende den.

Du kan vedhæfte flere filer ved at trykke på kamera-ikonet eller papirsclip-ikonet, efter du har uploadet din første vedhæftede fil.