Send et billede eller en vedhæftet fil i en besked

Du kan sende billeder, filer eller andre vedhæftede filer i Twist-beskeder. Sådan gør du.

Sådan føjer du et billede til din besked

1. Klik på billedikonet i bunden af beskedens indtastningsfelt.
  2. Find og vælg det billede, du vil uploade.
  3. Billedet begynder at uploade og vises under dit indtastningsfelt med et grønt flueben, når overførslen er færdig.
  4. Skriv teksten for din besked, eller lad beskeden være tom, og tryk derefter på Enter for at sende den.
  1. Klik på papirsclipikonet i bunden af beskedens indtastningsfelt.
  2. Vælg, om du vil hente din fil fra OneDrive, Dropbox eller Fra computer.
  3. Find og vælg det billede, du vil uploade.
  4. Billedet begynder at uploade og vises under dit indtastningsfelt med et grønt flueben, når overførslen er færdig.
  5. Skriv teksten for din besked, eller lad beskeden være tom, og tryk derefter på Enter for at sende den.
  1. Tryk på billedikonet nederst i beskedens indtastningsfelt for at vedhæfte et billede eller kameraikonet for at tage et billede.
  2. Hvis du trykkede på billedikonet, kan du finde og vælge det billede, du vil sende. Hvis du trykkede på kameraikonet, kan du tage et billede og trykke på Anvend billede.
  3. Når det er færdig med at uploade, kan du skrive en besked eller lade beskeden være tom, og trykke på send-ikonet for at sende den.
  1. Tryk på billedikonet nederst i beskedens indtastningsfelt for at vedhæfte et billede eller kameraikonet for at tage et billede.
  2. Hvis du trykkede på billedikonet, kan du finde og vælge det billede, du vil sende. Hvis du trykkede på kameraikonet, kan du tage et billede og trykke på Anvend billede.
  3. Når det er færdig med at uploade, kan du skrive en besked eller lade beskeden være tom, og trykke på send-ikonet for at sende den.

Sådan føjer du en fil til din besked

1. Klik på papirclipsikonet nederst til højre i beskedens indtastningsfelt.
  2. Vælg, om du vil hente din fil fra OneDrive, Dropbox, Google Drev eller Upload fra computer.
  3. Find og vælg den fil, du vil uploade.
  4. Filen begynder at uploade og vises under dit indtastningsfelt med et grønt flueben, når overførslen er færdig.
  5. Skriv teksten for din besked, eller lad beskeden være tom, og tryk derefter på Enter for at sende den.
  1. Klik på papirsclipikonet i bunden af beskedens indtastningsfelt.
  2. Vælg, om du vil hente din fil fra OneDrive, Dropbox eller Fra computer.
  3. Find og vælg den fil, du ønsker at uploade.
  4. Filen begynder at uploade og vises under dit indtastningsfelt med et grønt flueben, når overførslen er færdig.
  5. Skriv teksten for din besked, eller lad beskeden være tom, og tryk derefter på Enter for at sende den.
  1. Tryk på papirclipsikonet i beskedens indtastningsfelt.
  2. Find den fil, du vil vedhæfte, og tryk på den.
  3. Når det er færdig med at uploade, kan du skrive en besked eller lade beskeden være tom, og trykke på send-ikonet for at sende den.
  1. Tryk på papirsclipikonet i bunden af beskedens indtastningsfelt.
  2. Vælg, om du vil uploade din fil fra Dropbox eller din enheds Filer.
  3. Når du har valgt din vedhæftede fil, får du vist en statusbar, der viser dig den procentvise udvikling af upload-processen.
  4. Når de vedhæftede filer er uploadet, kan du skrive en besked, eller lade beskeden være tom og trykke på send-ikonet for at sende den.