Rediger din profil

Sørg for, at dit billede, navn, rolle og kontaktoplysninger altid er opdaterede. Det gør det nemmere for dine team-medlemmer at få mere at vide om dig, og hvad du laver i teamet. Sådan foretager du ændringer i din profil:

1. Klik på dit bruger-ikon i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Dine indstillinger.
  3. Under fanen Konto kan du udfylde dit Navn, Rolle og Telefonnummer.
  4. For at uploade et billede skal du klikke på Upload billede og vælge et billede du kan lide.
  1. Klik på menu-ikonet øverst til venstre i app'en.
  2. Tryk på Indstillinger > Profil.
  3. For at ændre dit billede skal du trykke på din Avatar og vælge det billede, du ønsker.
  4. Du kan også ændre dit Navn, E-mail, Rolle og Kontaktoplysninger ved at trykke på det felt, du vil redigere.
  1. Tryk på Mere nederst til højre.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Du kan også ændre dit Navn, Rolle, Tidszone og Kontaktoplysninger ved at trykke på det felt, du vil redigere.
  4. For at ændre dit billede skal du trykke på Avatar.
  5. Hvis du vil uploade et billede fra din enhed, skal du trykke på Vælg fra billeder eller trykke på Tag et billede for at tage et nyt foto på stedet. Du kan også vælge Slet foto for at fjerne dit avatarbillede.
  6. Når du er færdig, skal du trykke på Gem øverst til højre.