Rediger din profil

Sørg for, at dit billede, navn, rolle og kontaktoplysninger altid er opdaterede i alle de teams, du er en del af. Det gør det nemmere for dine team-medlemmer at få mere at vide om dig, og hvad du laver i teamet.

Sådan ændrer du dit navn og billede på din Twist-konto:

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Dine indstillinger
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Opdater dit Navn eller opdater dit billede ved at klikke på Skift billede og vælge et billede du kan lide.
  1. Klik på menu-ikonet øverst til venstre i app'en.
  2. Tryk på Konto.
  3. Opdater dit navn ved at trykke på Navn eller opdater dit billede ved at trykke på Billede og vælge et billede du kan lide.
  1. Nederst til højre trykker du på Mere.
  2. Tryk på Konto.
  3. Opdater dit navn ved at trykke på Navn eller opdater dit billede ved at trykke på Rediger under dit nuværende billede og vælge et billede du kan lide.

Sådan ændrer du dit job, e-mail og telefonnummer for hvert team:

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Dine indstillinger
  3. Klik på fanen Profil.
  4. Øverst vælger du det team, du ønsker at opdatere dine oplysninger for.
  5. Opdater dit job, e-mail eller telefonnummer.
  1. Klik på menu-ikonet øverst til venstre i app'en.
  2. Vælg det team, du ønsker at opdatere dine oplysninger for.
  3. Tryk på Profil.
  4. Opdater dit job, e-mail eller telefonnummer.
  1. Nederst til højre trykker du på Mere.
  2. Vælg det team, du ønsker at opdatere dine oplysninger for.
  3. Tryk på Profil.
  4. Opdater dit navn, job, e-mail eller telefonnummer.