Upload et profilbillede

Sørg for at din profil tager sig godt ud ved at uploade et billede til at repræsentere dig på Twist.

1. Klik på dit bruger-ikon i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Indstillinger
  3. Klik på Upload billede under fanen Konto og vælg det billede, du ønsker at bruge.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Profil.
  3. Tryk på Profilbillede, og du kan derefter tage et billede eller vælge et foto fra din enheds album.
  1. Nederst til højre trykker du på knappen Mere.
  2. Tryk på din Profil.
  3. For at ændre dit billede skal du trykke på Billede.
  4. For at uploade et billede, der allerede findes på din enhed, skal du trykke på Vælg billede. For at tage et nyt billede på stedet, trykker du på Tag et billede.
  5. Når du er færdig, trykker du på Anvend øverst til højre.