Upload et profilbillede

Sørg for at din profil tager sig godt ud ved at uploade et billede til at repræsentere dig på Twist.

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Dine indstillinger > Konto.
  3. Til højre for dit billede skal du klikke på Skift billede og vælge:
  • Opdater billede… til at erstatte det med et andet.
  • Rediger billede… for at ændre zoom-niveauet på dit billede.
  • Fjern billede for at fjerne dit nuværende billede.
  1. Klik på menu-ikonet øverst til venstre i app'en.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Bilede og vælg:
  • Tag billede for at tage et nyt billede.
  • Vælg et af mine billeder for at vælge et billede fra dit Galleri.
  • Vis billede for at se dit nuværende billede.
  • Slet billede for at fjerne dit nuværende billede.
  1. Nederst til højre trykker du på Mere.
  2. Tryk på Konto.
  3. Under dit nuværende billede skal du trykke på Rediger og vælge:
  • Tag billede for at tage et nyt billede.
  • Vælg fra Billeder for at vælge et billede fra dit bibliotek.
  • Fjern billede for at fjerne dit nuværende billede.