Start en tråd

Diskuter et hvilket som helst emne med dine team-medlemmer ved at starte en ny tråd i en kanal. Har du en ide? Har du brug for feedback? Vil du komme med en meddelelse? Så start en tråd. Du kan vedhæfte filer, underrette de relevante personer og formatere indlægget, som du ønsker.

Alle, der har tilsluttet sig kanalen, kan se og søge efter din tråd, men kun de personer, du underretter, vil se den nye tråd som ulæst i deres Indbakke.

1. Åbn den kanal, du ønsker at slå op i.
  2. Klik på Start en ny tråd øverst under kanalnavnet for at åbne et tomt indlæg.
  3. Klik på Underret: feltet, og begynd at skrive navnet på den person eller gruppe, du vil underrette. (Du kan kun finde og vælge personer, der har sluttet sig til den pågældende kanal.)
  4. Vælg navnene på de personer eller grupper, du vil underrette.
  5. Indtast emnet for din tråd, så alle ved, hvad det handler om.
  6. Skriv det foreløbige indlæg.
  7. Hvis du vil vedhæfte filer, kan du klikke på papirsclip-ikonet nederst til venstre og vælge din film, eller træk og slip filen over i tråden.
  8. Når du er klar, skal du klikke på Opslå tråd i nederste højre hjørne.

1. Åbn den kanal, du ønsker at slå op i.
  2. Klik på Start en ny tråd øverst under kanalnavnet for at åbne et tomt indlæg.
  3. Klik på Underret: feltet, og begynd at skrive navnet på den person eller gruppe, du vil underrette. (Du kan kun finde og vælge personer, der har sluttet sig til den pågældende kanal.)
  4. Vælg navnene på de personer eller grupper, du vil underrette.
  5. Indtast emnet for din tråd, så alle ved, hvad det handler om.
  6. Skriv det foreløbige indlæg.
  7. Hvis du vil vedhæfte filer, kan du klikke på papirsclip-ikonet nederst til venstre og vælge din film, eller træk og slip filen over i tråden.
  8. Når du er klar, skal du klikke på Opslå tråd i nederste højre hjørne.

1. Åbn den kanal, du ønsker at slå op i.
  2. Tryk på det gule blyant-ikon nederst til højre.
  3. Tryk på Underret: feltet for at åbne en liste over alle i kanalen. (Du kan kun vælge personer, der har sluttet sig til den pågældende kanal.)
  4. For hurtigere at finde de rigtige personer eller grupper kan du trykke på søgeikonet øverst til højre og begynde at skrive i navnet på den person eller gruppe, du vil underrette.
  5. Når du har valgt alle, du vil underrette, trykker du på fluebens-ikonet øverst til højre.
  6. Indtast emnet for din tråd, så alle ved, hvad det handler om.
  7. Skriv det foreløbige indlæg.
  8. Hvis du vil vedhæfte filer, skal du trykke på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælge Tilføj bilag, og derefter vælge den ønskede fil fra din enhed.
  9. Når du er klar, skal du trykke på Send-ikonet øverst til højre for at slå din tråd op.

1. Åbn den kanal, du ønsker at slå op i.
  2. Tryk på Start en ny tråd øverst.
  3. Tryk på + ikonet ud for Underret feltet for at åbne en liste over alle i kanalen. (Du kan kun vælge personer, der har sluttet sig til den pågældende kanal.)
  4. For hurtigere at finde de rigtige personer eller grupper kan du trykke på søgefeltet i toppen og begynde at skrive i navnet på den person eller gruppe, du vil underrette.
  5. Når du har valgt alle, du vil underrette, trykker du på Gem øverst til højre.
  6. Indtast emnet for din tråd, så alle ved, hvad det handler om.
  7. Skriv det foreløbige indlæg.
  8. Hvis du vil vedhæfte filer, skal du trykke på papirsclip-ikonet til højre for emnet og vælge, om du vil tage et billede eller bruge et billede fra dit fotobibliotek.
  9. Når du er færdig, trykker du på Slå op øverst til højre.

Du kan bruge markdown til at formatere dit indlæg (fed, kursiv, punktopstilling, hyperlinks osv.). Sådan gør du.