Opslå en kommentar i en tråd

Når en tråd er blevet oprettet, kan du fortsætte samtalen ved at svare med din egen kommentar. Sådan gør du:

1. Åbn tråden, du vil kommentere på. Klik på Tilføj en kommentar i bunden af skærmen inden for kommentarfeltet.
  2. Klik på feltet Underret og begynd at skrive navnet på de teammedlemmer og/eller grupper, du ønsker skal underrettes om din kommentar. En liste over alle i kanalen vises, og mulighederne indskrænkes, efterhånden som du fortsætter med at indtaste.
  3. Klik på feltet Tilføj en kommentar og indtast det, du har at sige.
  4. (Valgfrit) Formater din tekst ved hjælp af Twists redigeringsværktøj.
  5. (Valgfrit) Tilføj filer til din kommentar.
  6. Når du er færdig, klikker du på Slå op i nederste højre hjørne.

1. Åbn tråden, du vil kommentere på. Klik på Tilføj en kommentar i bunden af skærmen inden for kommentarfeltet.
  2. Klik på feltet Underret og begynd at skrive navnet på de teammedlemmer og/eller grupper, du ønsker skal underrettes om din kommentar. En liste over alle i kanalen vises, og mulighederne indskrænkes, efterhånden som du fortsætter med at indtaste.
  3. Klik på feltet Tilføj en kommentar og indtast det, du har at sige.
  4. (Valgfrit) Formater din tekst ved hjælp af Markdown.
  5. (Valgfrit) Tilføj filer til din kommentar.
  6. Når du er færdig, klikker du på Slå op i nederste højre hjørne.
  1. Åbn den tråd, du vil kommentere på. Du får vist kommentarboksen nederst på skærmen. Tryk på den for at åbne kommentarfeltet.
  2. Tryk på feltet Underret for at vælge, hvem du ønsker skal underrettes om din kommentar.
  3. Tryk på feltet Tilføj en kommentar og indtast det, du ønsker at sige.
  4. (Valgfrit) Formater din tekst ved hjælp af Markdown.
  5. (Valgfrit) Tilføj filer til din kommentar.
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Åbn den tråd, du gerne vil kommentere på. I bunden vil du kunne se kommentarboksen. Tryk på den for at åbne kommentarfeltet.
  2. Tryk på feltet Underret for at vælge, hvem du ønsker skal underrettes om din kommentar.
  3. Tryk på feltet Tilføj en kommentar og indtast det, du ønsker at sige.
  4. (Valgfrit) Formater din tekst ved hjælp af Markdown.
  5. (Valgfrit) Tilføj filer til din kommentar.
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.