Opslå en kommentar i en tråd

Når en tråd er blevet oprettet, kan du fortsætte samtalen ved at svare med din egen kommentar. Sådan gør du:

1. Åbn den tråd, du vil kommentere på. I bunden vil du kunne se kommentarfeltet.
  2. Klik på feltet Underret og begynd at skrive navnet på de team-medlemmer og/eller grupper, du ønsker skal underrettes om din kommentar. En liste over alle i kanalen vises, og mulighederne indskrænkes, efterhånden som du fortsætter med at indtaste.
  3. Klik på feltet Tilføj en kommentar og indtast det, du har at sige.
  4. Hvis du vil vedhæfte en fil til din kommentar, skal du klikke på papirclips-ikonet. Eller blot trække og slippe en fil i kommentarfeltet.
  5. Når du er klar, skal du klikke på Opslå kommentar. Din nye kommentar vises som ulæst i indbakken hos alle, du har underrettet.
  1. Åbn den tråd, du gerne vil kommentere på. I bunden vil du kunne se kommentarfeltet. Tryk på det for at åbne det.
    Du kan repondere på en kommentar endnu hurtigere ved hjælp af svarknappen i værktøjslinjen.
  2. Tryk på feltet Underret for at vælge, hvem du ønsker skal underrettes om din kommentar.
  3. I feltet Tilføj en kommentar indtaster du det, du har at sige.
  4. For at vedhæfte en fil til din kommentar, skal du trykke på papirclips-ikonet.
  5. For at tage og vedhæfte et billede til din kommentar skal du trykke på kamera-ikonet.
  6. Når du er klar, skal du trykke på send-ikonet nederst til højre. Din nye kommentar vises som ulæst i indbakken hos alle, du har underrettet.

På Android kan du tilføje flere bilag ved at trykke på + tegnet ved siden af et bilag og vælge Tag et billede eller Fil.

1. Åbn den tråd, du gerne vil kommentere på. I bunden vil du kunne se kommentarfeltet. Tryk på det for at åbne det.
    Du kan repondere på en kommentar endnu hurtigere ved hjælp af svarknappen i værktøjslinjen.
  2. Tryk på profil-ikonet til højre for Underret for at vælge, hvem der vil blive underrettet om kommentaren.
  3. I feltet Tilføj en kommentar indtaster du det, du har at sige.
  4. For at tage og vedhæfte et billede til din kommentar skal du trykke på kamera-ikonet.
  5. For at vedhæfte en fil til din kommentar, skal du trykke på papirclips-ikonet.
  6. Når du er klar, skal du trykke på send-ikonet nederst til højre. Din nye kommentar vises som ulæst i indbakken hos alle, du har underrettet.

Du kan vedhæfte flere filer ved at klikke på kamera-ikonet eller papirsclip-ikonet efter du har uploadet dit første bilag.