Underret team-medlemmer eller grupper

Der er tidspunkter, hvor du ønsker at slå en kommentar op og underrette alle i tråden, mens der er andre gange, hvor du skriver en kommentar, der kun er rettet mod nogle få personer. I sådanne tilfælde kan du vælge kun at underrette de specifikke team-medlemmer eller grupper, du vælger. Læs videre for at finde ud af, hvordan dette fungerer, samt se et eksempel.

Sådan underretter du specifikke team-medlemmer eller grupper

Når du opretter en tråd eller kommentar, kan du blot vælge den individuelle persons eller gruppens navn fra listen for at underrette dem. Når du underretter dem, vises din nye kommentar i deres Indbakke som ulæst.

For at give besked til individuelle team-medlemmer skal du blot taste og vælge deres navne fra drop-down listen. De tilføjes så til listen over personer, der skal underrettes. Når du sender beskeden, pinges deres Indbakke.

For at underrette grupper, skal du blot vælge gruppen fra drop-down listen under underretning. Derefter slår du din kommentar op som sædvanlig for at underrette dem.

Når du svarer på en tråd og kun underretter bestemte medlemmer, kan enhver i tråden eller kanalen se dit indlæg, men kun de underrettede medlemmer vil modtage en ulæst opdatering i deres indbakke.

Du kan læse flere detaljer om, hvordan du underretter medlemmer i artiklerne om, hvordan man opretter tråde og skriver kommentarer.

For at holde kommunikationen effektiv på Twist, er det bedst kun at underrette personer, der er relevante for en given diskussion. Undgå tendensen til at underrette for mange, da det vil fylde folks Indbakker med opdateringer, der ikke altid er relevante for dem.

Et eksempel på hvordan underretninger virker

Lad os fx sige, at du vil snakke med en designer om det nye ikon, hun bruger. Du kan skrive en kommentar i din "Designdiskussion" tråd, og vælge kun at underrette hende. Din kommentar vil blive slået op i tråden, og den vil blive sendt til hendes Indbakke.

Andre medlemmer i tråden vil ikke blive underrettet af din kommentar, men de vil kunne se den, når de besøger tråden senere. Ved kun at underrette designeren, undgik du at overbelaste deres indbakke med notifikationer, der ikke er relevante for dem personligt.

Du kan også underrette en gruppe. Når du slår en kommentar op og underretter en gruppe, er det kun personerne i gruppen, der bliver underrettet i stedet for alle i tråden. I eksemplet ovenfor kan du også underrette gruppen "Brand Designers", og kommentaren vil så blive sendt til hver af deres Indbakker.

At underrette enkeltpersoner og grupper står i kontrast til at underrette alle i kanalen eller alle i tråden, som er nyttige til større sammenhænge i en diskussion.