Del links

Det er nemt at dele links i beskeder og kommentarer i Twist. Tjek nedenstående eksempel og erstat "nyttigt link" med din link-tekst og "link.com" med den URL, du ønsker at dele.

[nyttigt link](link.com) = nyttigt link

Når du deler et link i en besked eller kommentar, vil du bemærke, at et lille preview vises nederst. Dette er for at andre brugere får et smugkig på indholdet, før de klikker på det. Bemærk, at et preview vil vise det første link, du delte.

Det ser således ud:

Læs mere om, hvordan du formaterer dit indlæg ved hjælp af markdown.