Download Twist

Få Twist-appen på alle de enheder, du bruger til team-kommunikation. Gratis tilgængelig til iOS, macOS, Android, Windows & web.

På din mobilenhed

• Modtag push-notifikationer angående vigtige samtaler.
  • Upload filer, billeder og videoer direkte fra din enhed til samtaler i Twist.

iOS

Android

På dit skrivebord

• Start Twist direkte fra din Dock/proceslinje.
  • Hav det åbent på dit skrivebord, så du nemt kan tilgå det hele dagen.

macOS

Windows

Hvis du har problemer med installeringen, kan du tjekke artiklen om Twist til Windows til tips om fejlfinding.

Linux

På web

Du kan også altid tilgå dit Twist via web-appen på twist.com. Ingen download påkrævet.