Kom godt i gang for nye brugere

Hvis du ønsker at komme i gang med Twist, er du kommet til det rette sted. Uanset om du slutter dig til et eksisterende Twist-team, eller du er den, der starter et team, har vi lavet vejledninger, der hjælper dig med at komme godt i gang.

Kom godt i gang

Så du er blevet inviteret til et Twist-team—sådan kommer du i gang på ingen tid. Se først vores to-minutters introduktionsvideo nedenfor for at få en ide om, hvordan alt fungerer.

Du kan også få et større overblik ved at læse vores vejledning, Hvad er Twist?.

Indledende trin

1. Registrer dig på Twist
  2. Opret din profil
  3. Deltag i de rigtige samtaler for at holde dig orienteret
  4. Hold forbindelsen ved lige ved at downloade apps

1. Registrer dig på Twist

Når din organisation har oprettet et team, kan du slutte dig til dit team på en af to måder:

• Klik på den invitations-e-mail, du har modtaget.
  • Klik på det unikke link, teamets opretter har delt med dig.

Derefter føres du gennem velkomstprocessen, hvor du kan indtaste dit navn og tilslutte dig et par af dit teams kanaler.

2. Opret din profil

3. Deltag i en samtale og hold dig opdateret

4. Hold forbindelsen ved lige

Velkommen til Twist! Du har åbnet døren til en roligere og mere organiseret måde at arbejde på. Få mest muligt ud af Twist ved at læse vores kom godt i gang-vejledninger.

Et par andre måder at komme i gang med Twist