E-mailskabelon til introduktion af Twist

​Hej allesammen,

Som I måske ved, har vi besluttet at teste Twist som vores nye team-kommunikationsværktøj. Jeg vil gerne kort forklare, hvorfor vi skal afprøve en ny app, og hvordan I kommer i gang med at bruge den.

For at få en fornemmelse af, hvordan Twist virker, kan I se denne korte video:

Der er tre vigtige måder, som jeg tror, at Twist kan hjælpe os med at arbejde bedre:

1. Det er asynkront. I stedet for konstant at klæbe til vores gruppechat og e-mailindbakke, er der i Twist-samtaler ingen forventninger om øjeblikkelige svar. Det betyder, at du ikke går glip af noget vigtigt, hvis du beslutter dig for at koble af for at fokusere på vigtigt arbejde, og du vil ikke føle, at du behøver svare med det samme. Det handler om at svare, når det passer dig, og at tage dig tid til at give genemtænkte svar.
  2. Det er bedre organiseret. Kommunikation i Twist er organiseret i kanaler og tråde, der bevarer den fulde kontekst af vores samtaler. Tråde gør det virkelig nemt at starte samtaler med dem du ønsker, invitere nye medlemmer, tilføje filer og vigtigst af alt, at finde samtalen igen senere.
  3. Det er transparent. I stedet for at samtaler og filer gemmes væk i folks e-mailindbakker, gør Twist som standard samtaler offentlige. Twist er en teambasered vidensbase, der organisk opbygger sig selv, hvilket gør det meget lettere at tilføje folk til samtaler og onboarde nye personer til teamet.

Lad os give det et forsøg og se om det kan hjælpe os. Sådan her kommer du i gang:

Hvis du er interesseret, kan du også få et hurtigt overblik over funktionerne ved at læse Hvad er Twist? eller finde ud af hvorfor Twist satser imod real-time chat. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at opslå en tråd i vores <indsæt din Twist feedback-kanal her> kanal.

Hvis du har brug for ekstra hjælp, kan du besøge Hjælpcentret eller gennemse deres Kom godt i gang sektion for trinvise gennemgange af, hvordan du kommer rigtigt ud af starthullerne.

<Her kan du indsætte din egen afslutningshilsen>