Søg

Når du leder efter en tråd eller besked, har Twist en solid søgefunktion, der hjælper dig med at finde det, du har brug for. Sådan bruger du den.

Hvis du skal søge efter noget meget specifikt, kan du prøve at søge med filtre eller søgegenveje.

1. Åbn fanen Søg.
  2. Skriv hvad du leder efter i feltet Søg i Twist og tryk Enter.
  3. Søgeresultaterne vises til venstre. Klik på den tråd eller besked, du leder efter.
  4. Du kan se den del af tråden eller beskeden, hvor søgeordet fremgår. Læs mere ved at klikke på Åbn tråd eller Åbn samtale nederst til højre.
  1. Tryk på søge-ikonet øverst til højre.
  2. Skriv hvad du leder efter i Søg... feltet og tryk på søge-ikonet på dit tastatur.
  3. Nedenfor finder du den tråd eller besked, du leder efter, i søgeresultaterne. Tryk på den.
  4. Du kan se den del af tråden eller beskeden, hvor søgeordet fremgår. Læs mere ved at trykke på Åbn tråd eller Åbn samtale nederst til højre.
  1. Tryk på fanen Søg i bunden.
  2. Tryk på søgefeltet i toppen.
  3. Skriv, hvad du leder efter og tryk på søge-ikonet på dit tastatur.
  4. Nedenfor finder du den tråd eller besked, du leder efter, i søgeresultaterne. Tryk på den. Hvis du vil filtrere resultaterne til kun at vise tråde eller beskeder, skal du trykke på disse knapper under søgefeltet.
  5. Du kan se den del af tråden eller beskeden, hvor søgeordet fremgår. Læs mere ved at trykke på Åbn tråd eller Åbn samtale nederst til højre.

Tips til brug af søgefunktionen

Det meste af tiden kan du bruge basissøgning til at finde det, du har brug for. Men efterhånden som dit Twist vokser, kan du få svært ved at finde bestemte tråde, kommentarer eller beskeder. Brug søgegenveje eller søgefiltre til hurtigt at indsnævre dine resultater. Et par eksempler:

• Søg mellem to datoer ved hjælp af søgefiltre.
  • Find en kommentar eller besked fra Mario ved at bruge Fra:Mario.
  • Find en kommentar, der underrettede Alex, ved at bruge Til:Alex.
  • Søg efter en tråd i Designkanalen ved at bruge kanal:Design.