Videresend e-mails til kanaler eller tråde i Twist

Du kan opslå i en tråd eller kanal i Twist ved at videresende dine e-mails til Twist. Følg trinene herunder for at se, hvordan det fungerer, og læs nogle ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Videresend en e-mail til en tråd

Sådan sender du e-mails til en Twist-tråd:

1. Åbn den tråd, du gerne vil sende e-mails til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråd-panelet.
  3. Klik på Få trådens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at kopiere det til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd inden for få minutter.
  1. Åbn den tråd, du gerne vil sende e-mails til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i tråden.
  3. Klik på Få trådens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier nederst til højre for at kopiere det til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd inden for få minutter.
  1. Åbn en tråd.
  2. Tryk på handlingsmenuen for tråde - de tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Få trådens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier nederst til højre for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd som en kommentar inden for få minutter.

Dette er endnu ikke tilgængeligt.

Videresend en e-mail til en kanal

Sådan sender du e-mails til en Twist-kanal:

1. Åbn den kanal, du ønsker at sende e-mails til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i kanal-panelet.
  3. Klik på Få kanalens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.
  1. Åbn den kanal, du ønsker at sende e-mails til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i kanalen.
  3. Klik på Få kanalens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier nederst til højre for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre for at åbne kanalens handlingsmenu.
  3. Tryk på Få kanalens e-mail.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.

Dette er endnu ikke tilgængeligt.

FAQ'er

Her er et par hyppige spørgsmål om videresendelse af e-mails til Twist.

Q: Kan alle bruge videresendelses-e-mail-adressen til at sende en kommentar til tråden? Hvad hvis nogen sender en e-mail fra en konto, der ikke er en del af mit team?

A: Ja, alle kan bruge videresendelses-e-mail-adressen til at opslå i en tråd i Twist.

Men hvis du var den, der først fik linket ved at klikke på Få trådens e-mail, vil enhver kommentar, der opslås via denne e-mail-adresse, have dig som forfatter. Så hvis du delte e-mail-adressen med en ven, og vedkommende brugte den til at skrive en kommentar, vil kommentaren vise dig som forfatter.

Desuden vil alle notifikationer og svar på kommentaren gå til dig. Det giver mening, for hvis din ven ikke er i dit Twist-team, vil de alligevel ikke selv kunne logge ind og se kommentaren og svarene.

Q: Er det muligt at svare på eller kommunikere med eksterne brugere ved hjælp af e-mail-videresendelse? Er der tovejs e-mail-integration, eller er det kun envejs?

A: Vores e-mail-integration er kun envejs: Du kan sende en kommentar til en tråd via e-mail. Der er ingen måde at kommunikere tilbage ved hjælp af e-mail-videresendelse.

Hvis du vil kommunikere med en ekstern bruger fra Twist, er den bedste måde at invitere dem som en gæst.