Videresend e-mails til Twist

Du kan videresende dine e-mails til en tråd eller kanal i Twist for at samle alle relevante oplysninger ét sted. Sådan gør du:

Videresend en e-mail til en tråd

1. Åbn tråden.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Få e-mail til tråden.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Klik på Kopier for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd inden for få minutter.
  1. Åbn tråden.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Få e-mail til tråden.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at gemme den i din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd inden for få minutter.
  1. Åbn tråden.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Få e-mail til tråden.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at gemme den i din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-tråden. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din tråd som en kommentar inden for få minutter.

Denne funktion er endnu ikke tilgængelig på iOS.

Videresend en e-mail til en kanal

1. Åbn kanalen.
  2. Ud for kanalens navn klikker du på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Få e-mail til kanalen.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Klik på Kopier for at gemme den i din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.
  1. Åbn kanalen.
  2. Ud for kanalens navn klikker du på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Få e-mail til kanalen.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Klik på Kopier for at gemme den i din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.
  1. Åbn en kanal.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Få e-mail til kanalen.
  4. En e-mail-adresse vil blive vist. Tryk på Kopier for at kopiere den til din udklipsholder.
  5. Nu kan du sende en e-mail til denne adresse for at sende indholdet til Twist-kanalen. For at gøre dette skal du gå til din e-mail-indbakke, vælge den e-mail, du vil videresende til Twist, og derefter indsætte den kopierede e-mail-adresse i "til" feltet og trykke på send.
  6. E-mailens indhold vil dukke op i din kanal som en ny tråd inden for få minutter.

Denne funktion er endnu ikke tilgængelig på iOS.

FAQ

Q: Kan alle bruge videresendelses-e-mail-adressen til at sende en kommentar til tråden? Hvad hvis nogen sender en e-mail fra en konto, der ikke er en del af mit team?

A: Ja, alle kan bruge videresendelses-e-mail-adressen til at opslå i en tråd i Twist.

Men hvis du var den, der først fik linket ved at klikke på Få e-mail til tråden, vil enhver kommentar, der opslås via denne e-mail-adresse, have dig som forfatter. Så hvis du delte e-mail-adressen med en ven, og vedkommende brugte den til at skrive en kommentar, vil kommentaren vise dig som forfatter.

Plus, hvis nogen uden for dit Twist-team bruger e-mail-adressen, kan de ikke se indholdet. Det vil kun være tilgængeligt for team-medlemmer, der er en del af kanalen.

Q: Er det muligt at svare på eller kommunikere med eksterne brugere ved hjælp af e-mail-videresendelse? Er der tovejs e-mail-integration, eller er det kun envejs?

A: Vores e-mail-integration er kun envejs. Du kan sende tråde og kommentarer via e-mail, men det er ikke muligt at svare på e-mails fra Twist.

Hvis du vil kommunikere med en ekstern bruger fra Twist, er den bedste måde at invitere dem som en gæst.