Kom godt i gang for team-oprettere

Ønsker du at få en roligere, mere produktivt og mere organiseret måde at samarbejde på? Twist kan hjælpe dit team med at skære igennem støjen og fokusere på at udføre vigtigt arbejde. Her er nogle indledende trin til at komme i gang med din nye Twist konto.

Indledende trin

• Opret dit pilotteam og din konto
  • Opret en generel kanal under onboarding processen
  • Skriv en introduktionstråd i din generelle kanal
  • Opret og organiser nogle få kanaler, og opret nogle tråde i dem
  • Inviter resten af dit team

Dit pilotteam

Når du afprøver en ny software til team-kommunikation såsom Twist, foreslår vi at du kører et pilotforsøg med en lille gruppe, som du arbejder tæt sammen med. I dette tilfælde kan dette være en kernegruppe af team-medlemmer, der har udtrykt sin frustration over distraherende chatværktøjer.

Opret et team og en konto

Følg vejledningen her for at oprette et team og en konto. Derefter fortsætter du blot onboarding-processen.

Opret standardkanalen til din organisation

Som en del af Twists onboarding bør du have oprettet din standardkanal.

Start en introduktionstråd

Efter onboarding har du mulighed for at offentliggøre en introduktionstråd, som resten af dit team kan læse. Lav en personlig introduktion, skriv kommentaren og efterlad en reaktion på tråden.

Start et par andre tråde i denne kanal, og opslå et par kommentarer og reaktioner, så dine team-medlemmer kan se, hvad tråde er og starte deres egne.

Opret, organiser og fyld indhold i et par kanaler

Opret nogle kanaler baseret på aktuelle projekter, som dit team arbejder på. Start et par tråde i hver kanal med samtale-startere, som dit team kan tage op og diskutere. Du kan prøve at fortsætte en eksisterende samtale, som teamet allerede havde andre steder, fx i en gruppechat-app eller via e-mail. Tilføj nogle kommentarer og reaktioner.

Flyt teamets samtaler fra din nuværende chat app eller e-mail-klient direkte over i Twist - på den måde kan brugere fortsætte samtalen på Twist uden besvær.

Inviter dit team

Inviter team-medlemmer til Twist via e-mail eller ved at dele dit linket til dit team. Her er et par tips om at invitere dit team:

• Skriv en personlig indledende e-mail, der indeholder invitationslinket til Twist og del denne simple onboarding tjekliste. Til at hjælpe dig i gang med at skrive e-mailen, har vi udarbejdet denne nyttige e-mail-skabelon.
  • Skyd en "Twist uge" i gang, hvor chat og e-mails bliver erstattet med tråde. Mødes med teamet sidst på ugen for at finde ud af, hvad folk syntes om det.
  • Udskift et statusmøde med en ugentlig statustråd i Twist.
  • Anbefal dit team at downloade Twist til iOS, Android, Windows eller macOS for at holde forbindelsen, uanset hvor de er.

Vi håber, at disse oplysninger hjælper med at få dit team godt i gang med Twist! Du er et skridt tættere på at nyde en meget roligere og mere organiseret måde at arbejde sammen på 🚀