Jeg har problemer med Twist til macOS

Hvis du har problemer med at bruge Twist til macOS, er her et par ofte stillede spørgsmål, der måske kan hjælpe dig:

Q: Twist til macOS går ned.

A: Hvis Twist til macOS går ned for dig, er her et par måder at løse det på:

Hvis du kan åbne Twist til macOS, kan du prøve følgende trin:

1. Åbn Twist til macOS.
  2. Log ind hvis det er nødvendigt.
  3. Log ud.
  4. Log derefter ind igen. Dette vil løse mange problemer mht. at app'en går ned.

Hvis du ikke kan åbne Twist til iOS, fordi det går ned, før du kommer på, så prøv følgende trin.

1. Luk Twist.
  2. På din macOS skal du gå til Finder > Gå > Gå til mappe.
  3. På linjen skriver eller copy/paster du: ~/Library/Application Support/Twist
  4. Slet Twist.sqlite. Du kan også slette de andre Twist.sqlite-filer der (vist på billedet nedenfor).
    • SQLITE_files.png
  5. Åbn Twist igen. Dette vil løse mange problemer mht. at app'en går ned.