Ketjun muokkaaminen

Huomasitko kirjoitusvirheen lähettämässäsi ketjussa? Mielessäsi olisi selkeämpi otsikko? Ei mitään hätää. Voit aina palata ja muokata ketjuja lähettämisen jälkeen.

1. Avaa ketju, johon haluat tehdä muutoksia.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Muuta ketjun otsikko klikkaamalla Muokkaa ketjun otsikkoa...
  4. Näyttöön tulee ikkuna, jossa voit muuttaa otsikon. Kirjoita uusi otsikko ja klikkaa Tallenna muutokset.
  5. Jos haluat muuttaa langan runkoa, siirrä hiiren osoitin ensimmäisen viestin päälle ja klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  6. Tee haluamasi muutokset ketjun tekstiin.
  7. Kun olet valmis, tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna-painiketta.
  1. Siirry ketjun yläreunaan ja paina pitkään ensimmäistä viestiä.
  2. Napauta valikosta Muokkaa.
  3. Tee haluamasi muutokset ketjun tekstiin.
  4. Kun olet valmis, tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.
  5. Voit muuttaa ketjun otsikkoa napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  6. Napauta Muokkaa ketjun otsikkoa.
  7. Tee haluamasi muutokset ketjun otsikkoon.
  8. Napauta Tallenna.
  1. Siirry ketjun ensimmäiseen viestiin ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Napauta valikosta Muokkaa.
  3. Tee haluamasi muutokset ketjun otsikkoon ja tekstiin.
  4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.
Kun muokkaat ketjun aihetta, ketjuun lähetään viesti, jonka avulla muut tietävät, että olet tehnyt muutoksen. Katso alapuolelta.