Twist-tiimiin liittyminen

Jos sinut on kutsuttu liittymään Twistiin, sinua pyydetään luomaan tili ensin. Toimi näin.

Jos aloitat uuden tiimin, suosittelemme, että luet miten voit luoda tiimin tai siirry ylläpitäjien ja ryhmien luojien oppaaseen.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja klikkaa kutsulinkkiä.
  2. Liity tiimiin klikkaamalla Liity.
    • Jos olet jo kirjautunut sisään Twistiin, sinun pitäisi nyt olla liittynyt uuteen tiimiisi.
    • Jos et ollut vielä kirjautunut sisään Twistiin, sinua pyydetään kirjautumaan tilillesi.
    • Jos sinulla ei vielä ole Twist-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen nyt.
  3. Kun olet liittynyt Twist-tiimiisi, seuraa alla olevaa perehdysprosessia.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja napauta kutsulinkkiä.
    • Jos olet jo kirjautunut sisään Twistiin, sinun pitäisi nyt olla liittynyt uuteen tiimiisi.
    • Jos et ollut vielä kirjautunut sisään Twistiin, sinua pyydetään kirjautumaan tilillesi.
    • Jos sinulla ei vielä ole Twist-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen nyt.
  2. Kun olet liittynyt Twist-tiimiisi, seuraa alla olevaa perehdysprosessia.
  1. Avaa Twist-kutsusi ja napauta kutsulinkkiä.
    • Jos olet jo kirjautunut sisään Twistiin, sinun pitäisi nyt olla liittynyt uuteen tiimiisi.
    • Jos et ollut vielä kirjautunut sisään Twistiin, sinua pyydetään kirjautumaan tilillesi.
    • Jos sinulla ei vielä ole Twist-tiliä, sinua pyydetään luomaan sellainen nyt.
  2. Kun olet liittynyt Twist-tiimiisi, seuraa alla olevaa perehdysprosessia.

Käytön aloittaminen

1. Kirjoita koko nimesi.
  2. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä tai luoda kanavia. Twist suosittelee muutamia kanavia, joihin voit liittyä. Voit liittyä niihin klikkaamalla/napauttamalla Liity kanavalle -painiketta.
  3. Jos olet ylläpitäjä tai tiimin jäsen, voit myös luoda oman kanavasi klikkaamalla/napauttamalla alareunassa Luo kanava. Näkyviin tulee tekstikenttä, johon voit kirjoittaa kanavan nimen ja paina sitten enter-näppäintä. Voit lisätä niin monta kanavaa kuin haluat.
  4. Siirry eteenpäin klikkaamalla/napauttamalla Seuraava: Tutki ketjuja.
  5. Näet viestin siitä, miten ketjut toimivat. Klikkaa/napauta Mennään, kun olet valmis.

Kaikki on valmista! Lue johdantoviesti ja aloita käyttö.