Kirjaudu Twistiin

Voit käyttää Twistiä kaikissa laitteissasi, jotta sinulla olisi tiimisi keskustelut käytössäsi milloin ja missä tahansa. Twist-tilin luomisesta riippuen on kaksi tapaa kirjautua sisään: Google-tunnuksella tai sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

1. Vieraile osoitteessa https://twist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään.
  3. You can now either:
    • Jatka Googlella. Ikkuna avautuu, missä sinun on annettava Twist-tiliisi liitetyn Google-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka Applella. Ikkuna avautuu, missä sinun on annettava Twist-tiliisi liitetyn Apple-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka sähköpostilla. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Twist.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. You can now either:
    • Jatka Googlella. Ikkuna avautuu, missä sinun on annettava Twist-tiliisi liitetyn Google-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka Applella. Ikkuna avautuu, missä sinun on annettava Twist-tiliisi liitetyn Apple-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka sähköpostilla. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Twist.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. You can now either:
    • Jatka Googlella. Kirjoita Twist-tiliisi liitetyn Google-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka Applella. Kirjoita Twist-tiliisi liitetyn Apple-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka sähköpostilla. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
  1. Avaa Twist.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. You can now either:
    • Jatka Googlella. Kirjoita Twist-tiliisi liitetyn Google-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka Applella. Kirjoita Twist-tiliisi liitetyn Apple-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    • Jatka sähköpostilla. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.