Ketjun tallentaminen luonnoksena

Jos olet aloittanut ketjun, mutta et halua lähettää sitä heti, voit tallentaa sen luonnoksena ja lähettää sen myöhemmin. Toimi näin:

1. Aloita uusi ketju.
  2. Voit milloin tahansa poistua luonnoksesta ja siirtyä toiseen paikkaan Twistissä, kuten kanavaan, ketjuun tai viestiin.
  3. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty Luonnos-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.

Voit käyttää selaimen paluunuolta palataksesi takaisin luonnokseen.

1. Aloita uusi ketju.
  2. Voit milloin tahansa poistua luonnoksesta ja siirtyä toiseen paikkaan Twistissä, kuten kanavaan, ketjuun tai viestiin.
  3. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty Luonnos-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.

Voit käyttää sovelluksen vasemmassa yläkulmassa paluunuolta palataksesi takaisin luonnokseen.

1. Aloita uusi ketju.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa paluunuolta.
  3. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty Luonnos-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.
  1. Aloita uusi ketju.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa Peruuta.
  3. Valitse Tallenna luonnos.
  4. Luonnos pysyy kanavan yläosassa ja se on merkitty Luonnos-tunnisteella. Voit palata siihen milloin tahansa.
Luonnokset näkyvät vain alustalla, jossa ne on luotu. Jos esimerkiksi tallennat luonnoksen verkkoversiossa, näet sen vain verkkoversiossa. Et voi nähdä sitä Android-sovelluksessa.