Ketjuluonnoksen hylkääminen

Oletko päätynyt toiseen näkemykseen uudesta ketjusta, josta sinulla on luonnos? Voit hylätä ketjuluonnoksen milloin tahansa, toimi näin:

Et voi palauttaa luonnosta, kun olet hylännyt sen.

1. Avaa luonnos alustalla, jolla olet luonut sen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos löytyy sen kanavan yläosasta, jossa loit sen.
  2. Klikkaa oikeassa alakulmassa Hylkää.
  3. Vahvista klikkaamalla Hylkää.
  1. Avaa luonnos alustalla, jolla olet luonut sen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos löytyy sen kanavan yläosasta, jossa loit sen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hylkää luonnos.
  4. Vahvista napauttamalla Hylkää.
  1. Avaa luonnos alustalla, jolla olet luonut sen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos löytyy sen kanavan yläosasta, jossa loit sen.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa Peruuta.
  3. Vahvista napauttamalla Hylkää luonnos.