Ketjuluonnoksen hylkääminen

Oletko päätynyt toiseen näkemykseen ketjusta, josta sinulla on luonnos? Voit hylätä ketjuluonnoksen milloin tahansa, toimi näin:

Et voi palauttaa luonnosta, kun olet hylännyt sen.

1. Klikkaa ketjuluonnosta (se on sen kanavan yläosassa, jossa olet luonut sen).
  2. Klikkaa luonnoksen oikeassa alakulmassa olevaa Hylkää-painiketta.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti hylätä luonnoksen. Vahvista valitsemalla Hylkää.
  1. Napauta ketjuluonnosta (se on sen kanavan yläosassa, jossa olet luonut sen).
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hylkää luonnos.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti hylätä luonnoksen. Vahvista valitsemalla Hylkää.
  1. Napauta ketjuluonnosta (se on sen kanavan yläosassa, jossa olet luonut sen).
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Peruuta-painiketta.
  3. Vahvista napauttamalla Hylkää luonnos.