Ketjuluonnoksen hylkääminen

Oletko päätynyt toiseen näkemykseen uudesta ketjusta, josta sinulla on luonnos? Voit hylätä ketjuluonnoksen milloin tahansa, toimi näin:

Et voi palauttaa luonnosta, kun olet hylännyt sen.

1. Avaa luonnosketju käyttämällä alustaa, jolla olet luonut luonnoksen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos on sen kanavan yläosassa, jossa loit sen.
  2. Klikkaa oikeassa alareunassa Hylkää.
  3. Vahvista klikkaamalla Hylkää.
  1. Avaa luonnosketju käyttämällä alustaa, jolla olet luonut luonnoksen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos on sen kanavan yläosassa, jossa loit sen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hylkää luonnos.
  4. Vahvista napauttamalla Hylkää.
  1. Avaa luonnosketju käyttämällä alustaa, jolla olet luonut luonnoksen (esimerkiksi: jos olet luonut luonnoksen selaimessa, joudut avaamaan luonnoksen selaimessa). Luonnos on sen kanavan yläosassa, jossa loit sen.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa Peruuta.
  3. Vahvista napauttamalla Hylkää luonnos.