Ketjun siirtäminen kanavien välillä

Kun olet aloittanut ketjun kanavassa, voit siirtää sen eri kanavaan milloin tahansa.

Voit siirtää ketjut toiselle kanavalle vain, jos olet tiimin ylläpitäjä tai kanavan tai ketjun omistaja.

1. Avaa siirrettävä ketju.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä ketju.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja valitse Siirrä.
  5. Vahvista klikkaamalla Siirrä ketju.
  1. Avaa siirrettävä ketju.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä ketju.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja valitse Siirrä.
  1. Avaa siirrettävä ketju.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä toiseen kanavaan.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja napauta sitä.
    1. Avaa siirrettävä ketju.
    2. Napauta oikeassa alakulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Valitse Siirrä ketju.
    4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja napauta sitä.
    5. Vahvista klikkaamalla Siirrä.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit siirtää sitä myös käyttämällä ketjun pikavalikkoa.

UKK

K: Voinko siirtää ketjut eri tiimin kanaviin?

V: Ei, voit siirtää ketjuja vain nykyisen tiimisi kanaviin.