Ketjun siirtäminen kanavien välillä

Kun olet aloittanut ketjun kanavassa, voit siirtää sen eri kanavaan milloin tahansa.

Voit tehdä tämän vain, jos olet tiimin ylläpitäjä tai kanavan tai ketjun omistaja.

1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä ketju.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja valitse Siirrä.
  5. Vahvista klikkaamalla Siirrä ketju.
  1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä ketju.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja valitse Siirrä.
  1. Avaa ketju, jonka haluat siirtää.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Siirrä toiseen kanavaan.
  4. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja napauta sitä.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Siirrä ketju.
  3. Etsi kanava, johon haluat siirtää ketjun, ja napauta sitä.
  4. Vahvista klikkaamalla Siirrä.

UKK

K: Voinko siirtää ketjut eri tiimin kanaviin?

V: Ei, voit siirtää ketjuja vain nykyisen tiimisi kanaviin.