Kommentin tai viestin muotoileminen

Twistin tekstieditori ei ole tällä hetkellä käytettävissä mobiililaitteissa tai macOS-sovelluksessa. Sen sijaan voit muotoilla kommenttisi tai viestisi käyttämällä Markdownia.

Käytä kätevää tekstieditoriamme luodaksesi houkuttelevia, hyvin harkittuja ja helposti ymmärrettäviä julkaisuja ja viestejä!

Jos haluat tarkistaa, miltä viestisi näyttää ennen lähettämistä, klikata tekstieditorin yläosassa Esikatselu.

Jos et ole täysin varma, mitä tekstieditorin alaosassa olevat kuvakkeet tekevät, tutustu alla olevaan yleiskatsaukseen (ja klikkaa linkkejä saadaksesi lisätietoja!):

Opas tekstieditorin käyttöön

tee tekstistä lihavoidun tee tekstistä kursivoidun
tee tekstistä yliviivatun

otsikko 1

otsikko 2

lisää koodin

lisää linkin

lisää upotetun kuvan
  • luettelomerkeillä varustettu luettelo
  1. numeroitu luettelo

emoji.png liittää tiedoston viestiisi
emjomi2.png lisää emojin viestiisi at.png maininta toiselle jäsenelle viestissäsi

Markdownin käyttäminen

Jos haluat muokata viestiäsi suoraan tekstissä, voit käyttää myös Markdown-syntaksia. Jos et tunne merkintöjä, voit oppia sen 60 sekunnissa CommonMarkissa.

Markdown

Tulos

_kursivointi_

kursivointi

**lihavointi**

lihavointi

[linkki](http://link.com)

linkki

# Otsikko 1

## Otsikko 2

* Yksi

* Kaksi

* Kolme

• Yksi
  • Kaksi
  • Kolme

1. Yksi

2. Kaksi

3. Kolme

1. Yksi

2. Kaksi

3. Kolme

> lainaus

![Kuvateksti](https://twist.com/image.png)

`koodi`

koodilohko