Emojin lisääminen

Ilmaise tunteitasi (tai lisää eleganssia) yhdessä kirjoitetun tekstisi kanssa lisäämällä viestiin emojeita. 😊

Emojin lisääminen julkaisuun

Käytä Twistin omaa emoji-valitsinta klikkaamalla emjomi2.png-kuvaketta.

• Windows 10:ssä saat esiin emoji-luettelon painamalla Windows-näppäintä + puolipistettä tai pistettä (tämä riippuu näppäimistöstäsi).
  • MacOS:ssa saat emoji-luettelon esiin painamalla CTRL + + Välilyönti.
  • Jos käytät mobiililaitetta, voit lisätä emojin näppäimistön emoji-painiketta 🤳
  • Lopuksi, jos olet epätoivoinen, voit kopioida ja liittää emojin osoitteesta getemoji.com.

Jos käytät Twistiä Windowsissa tai verkossa, voit tekstieditorin avulla muotoilla viestisi (lihavointi, kursivointi, luettelomerkit, hyperlinkit, lisätä kuvia upotettuna jne.). Jos käytät Twistiä mobiililaitteella tai macOS:lla, voit muotoilla viestisi Markdownilla.