Emojin lisääminen

Emoji auttaa ilmaisemaan ajatuksia selvemmin tekstin ohella 😊

Näin voit lisätä emojin:

• Käytä Twistin omaa emoji-valitsinta klikkaamalla emoji-kuvaketta.emoji.png
  • Avaa Windows 10:ssä emoji-luettelo painamalla Windows-näppäintä + puolipiste.
  • Avaa MacOS:ssa emoji-luettelo painamalla CTRL + ⌘ + Välilyönti.
  • Mobiililaitetta käyttäessäsi voit käyttää näppäimistön emoji-asetuksia lisätäksesi emojin 🤳
  • Lopuksi, jos olet epätoivoinen, voit kopioida ja liittää emojin osoitteesta getemoji.com.