Kanavien selaaminen ja niihin liittyminen

Kun Twist-tiimisi kasvaa, myös kanavien määrä kasvaa. Saatat haluta selailla ja liittyä uusiin kanaviin. Twistin avulla on helppo löytää ne, joihin haluat osallistua, ja voit sitten liittyä ja osallistua keskusteluihin. Toimi näin.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Ketjut-välilehteä nähdäksesi kanavat.
  2. Klikkaa vasemmalla puolella Kanavat-kohdan oikealla puolella olevaa +-painiketta.
  3. Etsi sinua kiinnostavat ketjut selaamalla Julkiset kanavat, joihin voit liittyä -luetteloa tai käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia, jos etsit tiettyä kanavaa.
  4. Kun olet löytänyt kanavan, johon haluat liittyä, klikkaa sitä esikatsellaksesi sitä.
  5. Liity siihen klikkaamalla oikeassa alareunassa olevaa Liity kanavalle -painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Ketjut-kuvaketta nähdäksesi Saapuneet-, Tähdelliset-kansiosi ja luettelon kanavista, joihin olet jo liittynyt.
  2. Selaa alaspäin ja napauta Lisää kanava.
  3. Etsi sinua kiinnostavat ketjut selaamalla Julkiset kanavat, joihin voit liittyä -luetteloa tai käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia, jos etsit tiettyä kanavaa.
  4. Napauta kanavaa liittyäksesi siihen.
  1. Napauta vasemmanpuoleista Ketjut-välilehteä nähdäksesi kanavaluettelon.
  2. Napauta Kanavat-kohdan oikealla puolella olevaa +-painiketta.
  3. Etsi sinua kiinnostavat ketjut selaamalla Julkiset kanavat, joihin voit liittyä -luetteloa tai käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia, jos etsit tiettyä kanavaa.
  4. Napauta kanavaa liittyäksesi siihen.
Voit liittyä mihin tahansa Twist-tiimin julkiseen kanavaan, mutta yksityiset kanavat edellyttävät kutsua. Lue lisää julkisista ja yksityisistä kanavista täältä.