Tiimijäsenten kutsuminen kanavalle

Kanavat auttavat sinua pitämään tiimisi keskustelut järjestyksessä ja aiheessa. Näin voit kutsua tiimisi jäseniä liittymään kanavallesi.

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta kanavan nimen oikealla puolella avataksesi kanava-asetusvalikko.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Kirjoita tiimijäsenen nimi Hae nimen mukaan -kenttään, ja se näyttää luettelon jäsenistä.
  5. Lisää jäsen kanavalle klikkaamalla nimeä.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta avataksesi kanavan valintavalikon.
  3. Napauta Jäsenet.
  4. Näet jäsenluettelon. Napauta profiilikuvaketta plusmerkillä oikeassa yläkulmassa.
  5. Kirjoita tiimijäsenen nimi tai sähköpostiosoite Nimi tai sähköpostiosoite -kenttään, ja se näyttää luettelon jäsenistä.
  6. Voit myös valita jäseniä manuaalisesti käyttämällä Lisää käyttäjiä -vaihtoehtoa tai tuoda jäsenet valitsemalla Tuo kanavalta tai Tuo ryhmästä.
  7. Lisää jäsen kanavalle napauttamalla nimeä.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta kanavan otsikkoa yläreunassa.
  3. Napauta Lisää jäseniä.
  4. Valitse jäsenet, jotka haluat lisätä napauttamalla heidän nimeään.
  5. Kun olet valinnut kaikki käyttäjät tai ryhmät, jotka haluat kutsua, napauta Tallenna oikeassa yläkulmassa.