Jäsenen poistaminen kanavalta

Jos joku vaihtaa tiimiä, lähtee yrityksestä tai lopetat yhteistyön ulkoisen asiakkaan kanssa, voit poistaa helposti kyseisen käyttäjän kanavalta.

Vain tiimin ylläpitäjät voivat poistaa jäseniä kanavalta.
  1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan otsikon oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Etsi poistettavan jäsenen nimi ja klikkaa oikealla puolella olevaa Poista-painiketta.
  5. Sinulta kysytään, oletko varma, että haluat poistaa käyttäjän. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Poista-painiketta.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Jäsenet.
  4. Näet jäsenluettelon. Valitse käyttäjä painamalla pitkään käyttäjän nimeä. Napauta muita käyttäjiä, jotka haluat poistaa.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta miinusmerkillä.
  6. Sinulta kysytään, oletko varma, että haluat poistaa käyttäjän. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa OK-painiketta.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta vasemman ruudun yläosassa olevaa kanavan otsikkoa.
  3. Napauta Jäsenet.
  4. Näet jäsenluettelon. Etsi poistettava käyttäjä ja oikealla puolella näet profiilikuvakkeen X:llä.
  5. Napauta kuvaketta poistaaksesi käyttäjän.
  6. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.

Vieraiten poistaminen kanavalta

• Vain ylläpitäjä tai kanavan luoja voi poistaa vieraan kanavalta riippumatta siitä, onko se julkinen vai yksityinen.
  • Vieraat eivät voi poistaa ketään kanavalta.
  • Kun monikanavavieras poistetaan kanavalta, käyttäjästä voi tulla yksikanavavieras, jos hän pysyy yhdellä kanavalla.

Lue lisää siitä, miten yksikanava- ja monikanavavieraat toimivat.