Kanavalta lähteminen

Kun päätät lähteä kanavalta, et enää saa päivityksiä kyseisen kanavan keskusteluista. (Älä huolestu - jos muutat mieltäsi, voit aina liittyä takaisin.

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan otsikon oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Lähde kanavalta.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Klikkaa Lähde kanavalta.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Lähde kanavalta.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Klikkaa Lähde kanavalta.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta yläosassa olevaa kanavan otsikkoa.
  3. Napauta Lähde kanavalta.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Klikkaa Lähde kanavalta.

Kuinka vieraat poistuvat kanavalta?

Yksikanavaiset vieraat eivät voi lähteä kanavalta itse, ylläpitäjä voi poistaa heidät kanavalta tai tiimistä. Monikanavaiset vieraat voivat lähteä kanavalta itse. Kun monikanavavieras poistuu kanavalta, he voivat liittyä uudelleen vain, jos toinen käyttäjä kutsuu heidät.