Kanavalta lähteminen

Kun päätät lähteä kanavalta, et enää saa päivityksiä kyseisen kanavan keskusteluista. Älä huolestu, jos muutat mieltäsi, voit aina palata takaisin ja lisätä itsesi uudelleen (ellet ole vieras, tässä tapauksessa jäsenen on lisättävä sinut uudelleen).

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Lähde kanavalta...
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Klikkaa Lähde kanavalta.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Lähde kanavalta.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Napauta Lähde kanavalta.
    1. Avaa kanava.
    2. Napauta yläosassa olevaa kanavan otsikkoa.
    3. Napauta valikon alaosassa Lähde kanavalta.
    4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti lähteä kanavalta. Napauta Lähde kanavalta.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit myös lähteä kanavalta käyttämällä kanavan pikavalikkoa.

Kuinka vieraat poistuvat kanavalta?

Yksikanavaiset vieraat eivät voi lähteä kanavalta itse, ylläpitäjä voi poistaa heidät kanavalta tai tiimistä. Monikanavaiset vieraat voivat lähteä kanavalta itse. Kun monikanavavieras poistuu kanavalta, he voivat liittyä uudelleen vain toisen käyttäjän kutsusta.