Kanavan poistaminen arkistosta

Jos aihe tulee ajankohtaiseksi uudelleen, tai jos tarvitset nostaa vanhoja keskusteluja esille, voit helposti poistaa kanavan arkistosta. Tämä tuo arkistoidun kanavan takaisin aktiiviseen kanavaluetteloon.

1. Vieritä kanavaluettelon alareunaan ja klikkaa Arkistoidut kanavat -painiketta.
  2. Arkistoidut kanavat näkyvät Arkistoidut kanavat -otsikon alapuolella. Etsi kanava, jonka haluat poistaa arkistosta ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa Poista arkistosta tai klikkaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Poista kanava arkistosta.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa kanavan arkistosta. Klikkaa Poista arkistosta.
  1. Selaa kanavaluettelon alareunaan ja napauta Lisää kanava.
  2. Vieritä kanavaluettelon alareunaan ja valitse Arkistoidut kanavat.
  3. Napauta kanavaa, jonka haluat poistaa arkistosta.
  4. Napauta ruudun alaosassa olevaa Poista kanava arkistosta -painiketta.
  5. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa kanavan arkistosta. Napauta Poista arkistosta.
  1. Selaa alareunaan Ketjut-näkymässä.
  2. Napauta Arkistoidut kanavat.
  3. Napauta kanavaa, jonka haluat poistaa arkistosta
  4. Napauta ketjuluettelon alareunassa olevaa Poista kanava arkistosta.
  5. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa kanavan arkistosta. Napauta Poista arkistosta.