Jäsenen lisääminen ryhmäkeskusteluun

Voit helposti lisätä tiimijäsenen olemassa olevaan ryhmäkeskusteluun. Näin voit tehdä sen.

1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hallinnoi osallistujia.
  4. Kirjoita Hae nimen mukaan -kenttään sen henkilön nimi, jonka haluat lisätä, luettelo vastaavista nimistä näkyy automaattisesti.
  5. Valitse jäsen, jonka haluat lisätä.
  1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Jäsenet.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta X:llä.
  5. Kirjoita lisättävän jäsenen nimi.
  6. Napauta jäsenen nimeä.
  1. Avaa keskustelu, johon haluat lisätä jäsenen.
  2. Näe osallistujat napauttamalla keskusteluikkunan yläosassa olevaa keskustelun nimeä.
  3. Napauta tiedotikkunassa + Lisää osallistujia.
  4. Hae haulla haluamasi tiimijäsen tai etsi luettelosta.
  5. Napauta jäsenen nimeä.
  6. Napauta Tallenna.
Muutama asia kannattaa pitää mielessä, kun lisäät tiimijäseniä ryhmäkeskusteluihin.
  • Äskettäin lisätty tiimijäsen voi nähdä koko viestihistorian.
  • Twist ei salli sinun lisätä toista jäsentä kahdenväliseen keskusteluun. Tarvittaessa voit aloittaa uuden ryhmäkeskustelun.