Profiilisi muokkaaminen

Pidä kuvasi, nimesi, ammatti/roolisi ja yhteystietosi ajan tasalla, jotta tiimijäsenesi tietävät enemmän sinusta ja mitä teet tiimissä.

Nimesi ja kuvasi päivittäminen Twist-tilillesi

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Tili-välilehteä.
  4. Päivitä nimesi tai päivitä valokuvasi klikkaamalla Vaihda kuva -painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi tai päivitä valokuvasi napauttamalla Vaihda kuva ja valitse, haluatko valita kuvan kirjastostasi vai ottaa uuden kuvan.
  1. Napauta oikeassa alareunassa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi-painiketta tai päivitä valokuvasi napauttamalla nykyisen valokuvasi alapuolelta Muokkaa-painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.

Työnimikkeesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi päivittäminen Twist-tiimille

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Profiili-välilehteä.
  4. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  5. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta-painiketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Napauta Profiili.
  4. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta oikeassa alareunassa Lisää-painiketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Tili.
  4. Päivitä työ-, sähköposti- tai puhelinnumerosi napauttamalla Profiili.