Profiilisi muokkaaminen

Varmista, että kuvasi, nimesi, roolisi ja yhteystietosi ovat aina ajan tasalla jokaisessa kuulumassasi tiimissä. Se auttaa tiimijäseniä tietämään enemmän sinusta ja mitä teet tiimissä.

Nimesi ja kuvasi päivittäminen Twist-tilillesi

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Tili-välilehteä.
  4. Päivitä nimesi tai päivitä valokuvasi klikkaamalla Vaihda kuva -painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi-painiketta tai päivitä valokuvasi napauttamalla Vaihda kuva -painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi-painiketta tai päivitä valokuvasi napauttamalla nykyisen valokuvasi alapuolelta Muokkaa-painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.

Työnimikkeesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi päivittäminen Twist-tiimille

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Profiili-välilehteä.
  4. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  5. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta-painiketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Napauta Profiili.
  4. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Napauta Profiili.
  4. Päivitä nimi, työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.