Profiilisi muokkaaminen

Varmista, että kuvasi, nimesi, roolisi ja yhteystietosi ovat aina ajan tasalla jokaisessa kuulumassasi tiimissä. Se auttaa tiimijäseniä tietämään enemmän sinusta ja mitä teet tiimissä.

Voit muuttaa Twist-tilisi nimeä ja valokuvaa seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Tili-välilehteä.
  4. Päivitä nimesi tai päivitä valokuvasi klikkaamalla Vaihda kuva -painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikko-kuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi-painiketta tai päivitä valokuvasi napauttamalla Vaihda kuva -painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Päivitä nimesi napauttamalla Nimi-painiketta tai päivitä valokuvasi napauttamalla nykyisen valokuvasi alapuolelta Muokkaa-painiketta ja valitsemalla haluamasi valokuva.

Voit muuttaa työnimikkeesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi jokaiselle tiimille seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Profiili-välilehteä.
  4. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  5. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikko-kuvaketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Napauta Profiili.
  4. Päivitä työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Valitse tiimi, jossa haluat päivittää tietosi.
  3. Napauta Profiili.
  4. Päivitä nimi, työnimike, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.