Profiilikuvan lataaminen

Varmista, että profiilisi on kunnossa lataamalla profiilikuva.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse Tili-välilehdessä Lataa kuva -vaihtoehto ja valitse valokuva, jota haluat käyttää.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Profiili.
  3. Napauta Profiilikuva, voit ottaa valokuvan tai valita valokuvan laitteesi albumista.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Profiili.
  3. Voit vaihtaa kuvasi napauttamalla Kuva-kohtaa.
  4. Voit ladata laitteessa olevan kuvan napauttamalla Valitse kuva tai Ota kuva ottaaksesi uuden kuvan paikan päällä.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Käytä-painiketta.