Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Joskus sinun täytyy vaihtaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi tai sähköpostiosoitetta, joka on liitetty Twist-tiimiin, johon kuulut.

Näin voit muuttaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa vasemmalta Sähköpostiosoitteet.
  4. Klikkaa alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja klikkaa Lisää.
  6. Valitse Ensisijainen sähköpostiosoite -pudotusvalikosta uusi sähköpostiosoitteesi.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  5. Napauta valittua sähköpostiosoitetta Ensisijainen sähköpostiosoite -kohdan alapuolelta vaihtaaksesi sen sen uuteen sähköpostiosoitteeseen.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  5. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.

Näin voit muuttaa uuden tiimisi sähköpostiosoitettasi:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa vasemmalta Sähköpostiosoitteet.
  4. Klikkaa alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja klikkaa Lisää.
  6. Klikkaa vasemmalta puolelta Profiili.
  7. Valitse Valitse tiimi -pudotusvalikosta tiimi, jolle haluat muuttaa sähköpostiosoitetta.
  8. Valitse Sähköpostiosoite-pudotusvalikosta uusi sähköpostiosoitteesi.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  5. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  6. Napauta tiimiä, jolle haluat muuttaa sähköpostiosoitetta.
  7. Napauta Profiili.
  8. Napauta nykyistä sähköpostiosoitettasi Sähköpostiosoite-kohdassa.
  9. Valitse uusi sähköpostiosoitteesi.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  5. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  6. Napauta tiimiä, jolle haluat muuttaa sähköpostiosoitetta.
  7. Napauta Profiili.
  8. Napauta nykyistä sähköpostiosoitettasi Sähköpostiosoite-kohdassa.
  9. Valitse uusi sähköpostiosoitteesi.

UKK

K: Miksi en voi poistaa ensisijaista sähköpostiosoitettani?

V: Ensisijaista sähköpostiosoitetta voida poistaa, koska tarvitset sitä kirjautumiseen. Valitse ensin uusi ensisijainen sähköpostiosoite, jotta voit poistaa aiemmin valitun ensisijaisen osoitteen.

K: Voinko määrittää eri sähköpostiosoitteen laskutusilmoituksen vastaanottamiseen?

V: Ehdottomasti! Sinun tarvitsee vain muuttaa tiimin sähköpostiosoitetta, jolle saat laskutusilmoitukset.

Vain tiimin ylläpitäjät voivat saada laskutusilmoituksia.