Google-tilin liittäminen

Yhdistä Google-tilisi, jotta voit kirjautua helposti yhdellä klikkauksella. Näin määrität sen:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Etsi Tili-välilehdessä Kirjaudu Google-tilillä -kohta ja klikkaa Yhdistä.
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Google-tili, johon haluat muodostaa yhteyden ja jolla haluat kirjautua sisään.
  5. Google-tiliisi on nyt yhdistetty ja sinut palautetaan Twist-asetuksiin.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Sosiaalinen kirjautuminen.
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Google-tili, johon haluat muodostaa yhteyden ja jolla haluat kirjautua sisään.
  5. Google-tiliisi on nyt yhdistetty ja sinut palautetaan Twist-asetuksiin.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Yhdistä Google-tiliin.
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Google-tili, johon haluat muodostaa yhteyden ja jolla haluat kirjautua sisään.
  5. Google-tiliisi on nyt yhdistetty ja sinut palautetaan Twist-asetuksiin.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä macOS:ssa.