Mitkä ovat ketjut?

Ketjulliset keskustelut, tai lyhyesti sanottuna vain ketjut, pitää tiimisi keskustelut aiheittain järjestyksessä.

Potkaise keskustelu käyntiin aloittamalla ketju. Tiimijäsenesi voivat lukea sen ja vastata siihen. Koko keskustelu pysyy järjestyksessä ja aiheessa alusta loppuun.

Ketjut on järjestetty kanaviin, jotka edustavat laajempia aiheita, kuten #Markkinointi tai #Tuki.

Kaikki kanavalla voivat selata ja lukea kaikkia ketjuja. Voit kuitenkin varmistaa, että oikeat jäsenet näkevät ketjusi valitsemalla kenelle ilmoitetaan, kun luot sen.

Tältä ketjut näyttävät toiminnassa:

1. Ketjun aihe
  2. Kommentti
  3. Kommenttiruutu
  4. Luettelo kanavan muista ketjuista
  5. Jäsenten määrä kyseisessä ketjussa
  6. Näyttää, oletko merkinnyt keskustelun tähdellä ja tarjoaa lisää vaihtoehtoja (kuten merkitse lukemattomaksi, poista ketju tai muokkaa ketjun aihetta)
  7. Valitse, kenelle haluat ilmoittaa
  8. Liitteen lisääminen
  9. Kommentin lähettäminen, kun olet valmis

Mihin ketjuja käytetään?

• Ketjut pitävät keskustelut järjestyksessä aiheittain alusta loppuun.
  • Ne helpottavat useiden keskustelujen seuraamista kerralla ilman ylikuormittumisen riskiä.
  • Voit lukea keskustelun sisällön ja osallistua keskusteluun aikataulusi mukaan – sinun ei tarvitse kokea suurta painetta siitä, että sinun pitäisi vastata reaaliajassa.
  • Voit etsiä ja löytää keskusteluja viime viikolta, kuukaudelta ja vuodelta sekä kaikki alkuperäiset asiayhteydet.
  • Voit sekä tallentaa että jakaa linkkejä mihin tahansa ketjuun ja viitata siihen helposti myöhemmin.

Käytä ketjuja...

• Uuden idean esittelyyn
  • Uuden tiimijäsenen esittämiseen
  • Uusien tukipyyntöjen seuraamiseen
  • Palautteen pyytämiseen työstä
  • Tilapäivitysten jakamiseen (kokoukset voidaan usein korvata ketjuilla)
  • Koko tiimiä koskevan ilmoituksen kertomiseen

Lue lisää ketjujen käytöstä: