Ketjun aloittaminen

Keskustele tietystä aiheesta tiimijäsenten kanssa aloittamalla uusi ketju. Onko sinulla idea? Tarvitsetko palautetta? Haluatko tehdä ilmoituksen? Aloita ketju. Voit liittää tiedostoja, ilmoittaa tietyille käyttäjille ja muotoilla viesti haluamallasi tavalla.

Alapuolelta näet, miten voit aloittaa ketjun:

Kaikki kanavaan liittyneet voivat tarkastella ja etsiä ketjuasi, mutta mainitsemasi käyttäjät saavat ilmoituksen uudesta ketjusta.

1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Avaa uusi ketju klikkaamalla yläosassa olevaa Aloita uusi ketju -painiketta.
  3. Ilmoita valituille henkilöille klikkaamalla Ilmoita:-kenttää ja kirjoittamalla käyttäjän tai ryhmän nimi. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.)
  4. Valitse niiden käyttäjien tai ryhmien nimet, joille haluat ilmoittaa.
  5. Kirjoita ketjulle aihe, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  6. Kirjoita viesti.
  7. Jos haluat liittää tiedostoja, voit klikata vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta, valitse tiedosto tai vedä ja pudota tiedosto ketjuun.
  8. Kun olet valmis, klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Lähetä ketju -painiketta.

1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Avaa uusi ketju klikkaamalla yläosassa olevaa Aloita uusi ketju -painiketta.
  3. Ilmoita valituille henkilöille klikkaamalla Ilmoita:-kenttää ja kirjoittamalla käyttäjän tai ryhmän nimi. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.)
  4. Valitse niiden käyttäjien tai ryhmien nimet, joille haluat ilmoittaa.
  5. Kirjoita ketjulle aihe, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  6. Kirjoita viesti.
  7. Jos haluat liittää tiedostoja, voit klikata vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta, valitse tiedosto tai vedä ja pudota tiedosto ketjuun.
  8. Kun olet valmis, klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Lähetä ketju -painiketta.

1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa keltaista kynäkuvaketta.
  3. Napauta Ilmoita:-kenttää avataksesi luettelon kaikista kanavalla olevista käyttäjistä. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.)
  4. Jos haluat löytää oikeat käyttäjät tai ryhmät nopeammin, napauta yläreunassa olevaa hakukenttää ja aloita käyttäjän tai ryhmän nimen kirjoittaminen.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkikuvaketta.
  6. Kirjoita ketjulle aihe, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  7. Kirjoita viesti.
  8. Jos haluat liittää tiedostoja tai kuvia, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta, valitse Lisää liite ja valitse, mitä haluat liittää.
  9. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lähetä-kuvaketta.

1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Napauta yläreunassa olevaa Aloita uusi ketju -painiketta.
  3. Napauta Ilmoita-kentän vieressä olevaa +-kuvaketta avataksesi luettelon kaikista kanavalla olevista käyttäjistä. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.)
  4. Jos haluat löytää oikeat käyttäjät tai ryhmät nopeammin, napauta yläreunassa olevaa hakukenttää ja aloita käyttäjän tai ryhmän nimen kirjoittaminen.
  5. Kun olet valinnut haluamasi, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  6. Kirjoita ketjulle aihe, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  7. Kirjoita viesti.
  8. Jos haluat liittää tiedostoja tai kuvia, napauta aiheen oikealla puolella olevaa paperiliitinkuvaketta ja valitse, mitä haluat liittää.
  9. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lähetä-painiketta.

Voit muotoilla viestäsi käyttämällä Markdown-komentoja (lihavointi, kursivointi, luettelomerkit, hyperlinkit jne.). Toimi näin.