Ketjun aloittaminen

Keskustele tietystä aiheesta tiimijäsenten kanssa aloittamalla uusi ketju. Onko sinulla idea? Tarvitsetko palautetta? Haluatko tehdä ilmoituksen? Aloita ketju. Voit liittää tiedostoja, ilmoittaa tietyille käyttäjille ja muotoilla viesti haluamallasi tavalla.

Alapuolelta näet, miten voit aloittaa ketjun:

Kaikki kanavaan liittyneet voivat tarkastella ja etsiä ketjuasi, mutta mainitsemasi käyttäjät saavat ilmoituksen uudesta ketjusta.

1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Klikkaa yläreunassa kanavan nimen alapuolelta Aloita uusi ketju.
  3. Ilmoita valituille jäsenille klikkaamalla Ilmoita-kenttää ja kirjoita jäsenen tai ryhmän nimi. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.) Valitse jäsenet tai ryhmät, joille haluat ilmoittaa.
  4. Kirjoita ketjulle otsikko, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  5. Kirjoita viesti.
  6. (Valinnainen) Lisää tiedostoja ketjuusi.
  7. Kun olet valmis, napauta oikeassa alakulmassa Lähetä-painiketta.
  1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa keltaista kynäkuvaketta.
  3. Napauta Ilmoita-kenttää avataksesi luettelon kaikista kanavalla olevista käyttäjistä. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.) Löytääksesi oikeat ihmiset tai ryhmät nopeammin, napauta yläreunassa hakukenttää ja ala kirjoittaa sen henkilön tai ryhmän nimi, jolle haluat ilmoittaa.
  4. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkikuvaketta.
  5. Kirjoita ketjulle otsikko, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  6. Kirjoita viesti.
  7. (Valinnainen) Lisää tiedostoja ketjuusi.
  8. Kun olet valmis, napauta oikeassa oikealla yläkulmassa lähetäkuvaketta.
  1. Avaa kanava, jossa haluat julkaista.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa neliö- ja lyijykynäkuvaketta.
  3. Napauta Ilmoitus-kentän vieressä olevaa +-kuvaketta avataksesi luettelon kaikista kanavan jäsenistä. (Voit etsiä ja valita vain käyttäjiä, jotka ovat liittyneet kyseiseen kanavaan.) Löytääksesi oikeat ihmiset tai ryhmät nopeammin, napauta yläreunassa hakukenttää ja ala kirjoittaa sen henkilön tai ryhmän nimi, jolle haluat ilmoittaa.
  4. Kun olet valinnut kaikki, joille haluat ilmoittaa, napauta Tallenna.
  5. Kirjoita ketjulle otsikko, jotta kaikki tietävät, mistä on kyse.
  6. Kirjoita viesti.
  7. (Valinnainen) Lisää tiedostoja ketjuusi.
  8. Kun olet valmis, napauta oikeassa yläkulmassa Lähetä.

Käytä Markdownia muotoillaksesi viestin (lihavointi, kursivointi, luettelomerkit, hyperlinkit jne.)