Ketjun merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Kun sinulla on kiire, sinulla ei ehkä ole aikaa lukea kaikkia ketjuja. Joskus haluat merkitä ketjun luetuksi ja siirtyä eteenpäin.

Jotkut ketjut ovat kuitenkin niin tärkeitä, että vaikka olet lukenut ne, haluat varmistaa palaavasi uudelleen niiden pariin myöhemmin. Näissä tilanteissa voit merkitä ketjun lukemattomaksi.

Näin voit hoitaa molemmat tilanteet.

1. Avaa ketju, jonka haluat merkitä luetuksi tai lukemattomaksi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Merkitse lukemattomaksi/luetuksi (riippuen ketjun nykyisestä tilasta).
  1. Paina pitkään ketjua, jonka haluat merkitä luetuksi tai lukemattomaksi.
  2. Valitse valikosta Merkitse lukemattomaksi/luetuksi (riippuen ketjun nykyisestä tilasta).
  1. Avaa ketju, jonka haluat merkitä luetuksi tai lukemattomaksi.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Merkitse lukemattomaksi/luetuksi (riippuen ketjun nykyisestä tilasta).

Voit nopeasti merkitä ketjun luetuksi tai lukemattomaksi toimintopainikkeilla.