Ketjun merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Kun sinulla on kiire, sinulla ei ehkä ole aikaa lukea kaikkia ketjuja. Joskus haluat merkitä ketjun luetuksi ja siirtyä eteenpäin.

Jotkut ketjut ovat kuitenkin niin tärkeitä, että vaikka olet lukenut ne, haluat varmistaa palaavasi uudelleen niiden pariin myöhemmin. Näissä tilanteissa voit merkitä ketjun lukemattomaksi.

Näin voit hoitaa molemmat tilanteet:

1. Avaa ketju.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa ympyräkuvaketta merkitäksesi ketjun lukemattomaksi tai luetuksi.
    1. Avaa ketju.
    2. Napauta vasemmassa alakulmassa ympyräkuvaketta merkitäksesi ketjun lukemattomaksi tai luetuksi.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit merkitä sen luetuksi tai lukemattomaksi käyttämällä ketjun pikavalikkoa.