Tähden lisääminen tai poistaminen ketjusta

Haluatko pitää ketjua silmällä? Tai tallentaa tärkeän ketjun palataksesi siihen myöhemmin? Merkitse se tähdellä.

Kun merkitset ketjun tähdellä, saat ilmoituksen aina, kun sitä päivitetään. Voit helposti tarkistaa kaikki tähdellä merkityt ketjut Tähdelliset-osiosta.

Näin voit lisätä/poistaa tähden:

1. Avaa ketju, jonka haluat merkitä tähdellä tai josta haluat poistaa tähden.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tähtikuvaketta.
  3. Jos haluat poistaa tähden, klikkaa tähtikuvaketta uudelleen.
  1. Paina pitkään ketjua, jonka haluat merkitä tähdellä.
  2. Valitse valikosta Lisää tähti.
  3. Voit poistaa tähden painamalla pitkään ketjua uudelleen ja valitsemalla Poista tähti.
  1. Avaa ketju, jonka haluat merkitä tähdellä tai josta haluat poistaa tähden.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Lisää tähti.
  4. Voit poistaa tähden napauttamalla kolmen pisteen kuvaketta uudelleen ja valitsemalla Poista tähti.

Vinkkejä tähdellisten ketjujen käyttämiseen

Aina kun kirjaudut Twistiin, voit tarkistaa Tähdelliset-osion nähdäksesi, mikä on sinulle kaikkein kiireisin. Jos esimerkiksi työskentelet aikakriittisen projektin parissa, jolloin voi olla tärkeämpää tarkistaa projektin eteneminen ennen kuin luet muut Saapuneet-kansion viestiketjut.

Haluat olla valikoiva, kun merkitset ketjuja tähdellä tai muuten Tähdelliset-osio menettää tarkoituksena. Vältä kaikkien ketjujen merkitsemistä tähdellä, joissa olet mukana – ne löytyvät Saapuneet-kansiostasi.