Tähden lisääminen tai poistaminen ketjusta

Haluatko pitää ketjua silmällä? Tai tallentaa tärkeän ketjun palataksesi siihen myöhemmin? Merkitse se tähdellä. Toimi näin:

1. Avaa ketju.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa tähtikuvaketta.
Jos haluat poistaa tähden, klikkaa tähtikuvaketta uudelleen.
  1. Avaa ketju.
  2. Napauta alakulmassa tähtikuvaketta.
Jos haluat poistaa tähden, napauta tähtikuvaketta uudelleen.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit lisätä tai poistaa tähden käyttämällä ketjun pikavalikkoa.

Voit helposti tarkistaa kaikki tähdellä merkityt ketjut Tähdelliset-osiosta:

Ole valikoiva, kun merkitset ketjuja tähdellä. Muuten Tähdelliset-osio menettää tarkoituksensa. Vältä kaikkien ketjujen merkitsemistä tähdellä, joissa olet mukana, koska ne löytyvät Saapuneet-osiosta.