Kommentin lähettäminen ketjuun

Kun ketju on luotu, voit jatkaa keskustelua vastaamalla omalla kommentillasi. Toimi näin:

1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän.
  2. Klikkaa Ilmoita-kenttää ja kirjoita tiimijäsenien ja/tai ryhmien nimet, joiden haluat saavan ilmoituksen kommentistasi. Luettelossa näkyy kaikki kanavalla olevat ja vaihtoehdot kaventuvat sitä mukaan, kun kirjoitat.
  3. Klikkaa Lisää kommentti -kenttää ja kirjoita, mitä haluat sanoa.
  4. (Valinnainen) Lisää tiedostoja kommenttiisi.
  5. Kun olet valmis, napauta oikeassa alakulmassa Lähetä-painiketta.
  1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän. Napauta sitä avataksesi kommenttikentän.
  2. Napauta Ilmoita-kenttää ja valitse, ketkä saavat ilmoituksen kommentistasi.
  3. Napauta Lisää kommentti -kenttää ja kirjoita sanottavasi.
  4. (Valinnainen) Lisää tiedostoja kommenttiisi.
  5. Kun olet valmis, napauta oikealla puolella olevaa lähetäkuvaketta.
  1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän. Napauta sitä avataksesi kommenttikentän.
  2. Napauta Ilmoita-kentän oikealla puolella olevaa profiilikuvaketta ja valitse, ketkä saavat ilmoituksen kommentista.
  3. Napauta Lisää kommentti -kenttää ja kirjoita sanottavasi.
  4. (Valinnainen) Lisää tiedostoja kommenttiisi.
  5. Kun olet valmis, napauta oikealla puolella olevaa lähetäkuvaketta.