Kommentin lähettäminen ketjuun

Kun ketju on luotu, voit jatkaa keskustelua vastaamalla omalla kommentillasi. Toimi näin:

1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän.
  2. Klikkaa Ilmoita-kenttää ja kirjoita tiimijäsenien ja/tai ryhmien nimet, joiden haluat saavan ilmoituksen kommentistasi. Luettelossa näkyy kaikki kanavalla olevan ja vaihtoehdot kaventuvat sitä mukaan, kun kirjoitat.
  3. Klikkaa Lisää kommentti -kenttää ja kirjoita siihen, mitä sinulla on sanottavana.
  4. Voit lisätä liitteen kommenttiisi klikkaamalla paperiliitinkuvaketta. Tai vedä ja pudota tiedosto kommenttikenttään.
  5. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä kommentti. Kommenttisi näkyy lukemattomana ilmoittamiesi vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.
  1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän. Napauta, jos haluat avata kommenttikentän.
    Voit vastata kommenttiin vielä nopeammin työkalupalkin vastauspainikkeen avulla.
  2. Napauta Ilmoita-kenttää ja valitse, ketkä saavat ilmoituksen kommentista.
  3. Kirjoita Lisää kommentti -kenttään, mitä sinulla on sanottavana.
  4. Voit lisätä liitteen kommenttiisi napauttamalla paperiliitin-kuvaketta.
  5. Voit ottaa ja liittää kuvan kommenttiisi napauttamalla kamera-kuvaketta.
  6. Kun olet valmis, napauta lähetä-kuvaketta. Kommenttisi näkyy lukemattomana ilmoittamiesi vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.

Androidissa voit lisätä liitteitä napauttamalla liitteen vieressä olevaa +-merkkiä ja valitsemalla Ota kuva tai Tiedosto.

1. Avaa ketju, johon haluat kommentoida. Näet alapuolella kommenttikentän. Napauta, jos haluat avata kommenttikentän.
    Voit vastata kommenttiin vielä nopeammin työkalupalkin vastauspainikkeen avulla.
  2. Napauta Ilmoita-kentän oikealla puolella profiilikuvaketta ja valitse, ketkä saavat ilmoituksen kommentista.
  3. Kirjoita Lisää kommentti -kenttään, mitä sinulla on sanottavana.
  4. Voit ottaa ja liittää kuvan kommenttiisi napauttamalla kamera-kuvaketta.
  5. Voit lisätä liitteen kommenttiisi napauttamalla paperiliitin-kuvaketta.
  6. Kun olet valmis, napauta lähetä-kuvaketta. Kommenttisi näkyy lukemattomana ilmoittamiesi vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.

Voit lisätä liitteitä klikkaamalla kamera- tai paperiliittikuvaketta sen jälkeen, kun olet ladannut ensimmäisen liitteen.